Egy vendég elfecsegte: a meghívottak nem mehettek ki vécére Harry herceg esküvőjén

Forrás: Getty Images -
vécé Meghan Markle wc vendég Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitálalt egy brit komikus: elárulta, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén megtiltották a vendégeknek, hogy kimenjenek a vécére.

A brit komikus, Diane Morgan egy rádióműsorban elárulta, hogy a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére érkező vendégeknek biztonsági okok miatt gyakorlatilag megtiltották, hogy a ceremónia alatt kimenjenek vécére.

Ekkor a műsorvezető nagyon meglepődött és viccesen rákérdezett, hogy akkor mégis mit tehettek a meghívottak, ha pisilniük kellett. Diane azt válaszolta, hogy jobban tették, ha még indulás előtt egészségügyi betétet készítettek maguknak az alsóneműjükbe – férfiak és nők egyaránt.

Ezután azon kezdtek el viccelődni, hogy vajon George Clooney is viselte-e ilyen betétet, mire a nő azt válaszolta, hogy „persze" – számolt be róla a DailyStar.

A vendégek valóban nem pisilhettek az esküvőn? Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.