A Vörös zsaru című filmben együtt játszott Koncz Gábor és Arnold Schwarzenegger. Közös jelenetük után felajánlotta a világsztárnak, hogy menjenek el együtt szórakozni Budapesten. Ez meg is történt, a magyar színész pedig most elmesélte a részleteket. 

Harminc évvel ezelőtt forgatták a Vörös zsaru című filmet Magyarországon, melyben Arnold Schwarzenegger mellett Koncz Gábor is szerepelt. A magyar színész a Borsnakmost elmesélte, milyen volt a jelenleg is Magyarországont tartózkodó terminátor akkor. 

Arnold Schwarzenegger és Koncz Gábor együtt buliztak a forgatás utánForrás: ROB LATOUR/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK

Közös jelenetük után a magyar színész felajánlotta a testépítőnek, hogy menjenek el együtt szórakozni. "Az egyik belvárosi bárban szórakoztunk három napon át. Ami engem nagyon meglepett, hogy Schwarzi éjfélkor ránézett az órájára, és azt mondta, Gábor, én most hazamegyek. Ebből látszott, hogy mennyire profi. Pontosan tudta, mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy másnap reggel frissen keljen, és aznap a maximumot tudja teljesíteni" - mondta a lapnak a színész.

Koncz Gábor megmutatta Schwarzeneggernek a budapesti éjszakátForrás: MTI/Zih Zsolt

"Azért mentünk abba a bárba, mert én ott mindenkit ismertem. Annyit mondhatok, a magyar nők akkor sokkal jobban érdekelték, mint a Halászbástya, a Parlament, vagy a Hősök tere" - tette hozzá Koncz Gábor.