X-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajos

Forrás: MTI/Komka Péter -
D. Nagy Lajos X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz.

A Ripost arról ír, hogy a csatorna a műsorajánlókban már hirdeti is Balázst, így minden jel arra utal, a fiú bekerült a műsorba.

"Én ugyan nem láttam az adás reklámját, de többen említették, hogy Balázs is belekerült és megint elmondta, hogy szerinte ő az én fiam. Ez hazugság, a kérdés egyszer és mindenkorra tisztázódott a nyáron, tehát ha szombaton valóban adásba is kerül, az hatalmas szemétség az RTL Klubtól, amit már nem nyelek le! Elég volt abból, hogy hazug módon rám akarnak fogni egy gyereket! Nyilvánvalóan ezzel akarják felhajtani a nézettséget, és komoly pénzt keresnek azzal, hogy megint felemlegetik a 8 éve tartó őrületet, amit ez a szegény srác gerjesztett, ki tudja, miért... Pert fogok indítani a csatorna ellen, és egyszer és mindenkorra pontot teszek a történet végére!" - jelentette ki D. Nagy Lajos.

Forrás: MTI/Komka Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.