Kiderült, milyen időnk lesz a hét végéig

Forrás: MTI/Komka Péter -
időjárás köd előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hétvégéig nem sok változást tapasztalhatunk az időjárásunkban. Reggelente ködös időre ébredhetünk, napközben pedig marad a 17 fok körüli hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán az éjszaka képződött köd területe napközben folyamatosan zsugorodik. Délután a Dunántúlon már fátyolfelhős, napos, másutt derült vagy gyengén felhős idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 19 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz. Késő estére 5, 11 fok közé hűl le a levegő.

Ködös reggelek várnak ránk Forrás: MTI/Komka Péter

A Köpönyeg a folytatásról azt írja, hétvégéig nem sok változás lesz tapasztalható az időjárásban. Csütörtöktől szombatig reggelente párás, foltokban ködös, míg napközben változóan felhős idő valószínű. Számottevő csapadék nem lesz, esetleg szitálás alakul ki a ködös tájakon. Marad a 17 fok körüli maximum.

Vasárnap már átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő záporeső. Az északnyugati szél megerősödik. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Tömegbaleset történt az M0-s autópályán Szigetszentmiklós közelébenhttp://www.life.hu/news/20181107-tomegbaleset-tortent-az-m0as-autopalyan-szigetszentmiklos-kozeleben.htmlSzerda hajnalban történt egy tömegbaleset az M0-s szigetszentmiklósi részén, hatalmas torlódásokra lehet számítani. News--Prezentációt akart vetíteni diákjainak egy tanár, pornó lett belőle: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181106-prezentaciot-akart-vetiteni-diakjainak-egy-tanar-porno-lett-belole-video-18.htmlEgy véletlen folytán pornót vetített a diákjainak egy tanár. Gyorsan kikapcsolta a videót, ám a jelenetet biztosan nem felejtik el egy darabig a tanulók. NewsOrigoKét hónappal a temetése után ment haza családjához egy férfihttp://www.life.hu/news/20181106-ket-hettel-a-temetese-utan-ment-haza-csaladjahoz-egy-ferfi.htmlElhamvasztotta, majd eltemette családja a kazahsztáni Aigali Supugalievet. A férfi azonban két hónnapal később besétált az ajtón. Családja nem tudta, hova tegye a dolgot. News--Akár idegenek is alkothatták a tárgyat, ami nemrégiben a Naprendszeren haladt át http://www.life.hu/news/20181106-akar-idegenek-is-alkothattak-a-nemregiben-a-naprendszeren-athaladott-targyat.htmlKülönös objektum haladt át a Naprendszeren nagyjából egy évvel ezelőtt. Eredetét illetően több teória is napvilágot látott. A tudósok szerint idegen kéz is alkothatta. News--Bátyja erőszakolta meg a 10 éves kislányt, aki kisfiúnak adott életet (18+)http://www.life.hu/news/20181106-batyja-eroszakolta-meg-a-10-eves-kislanyt-a-gyermek-kisfiunak-adott-eletet.htmlMegdöbbentő dolog történt Kolumbiában: egy 10 éves kislány gyermeket szült a bátyjának, aki megerőszakolta őt. NewsThinkstockÍgy kellene helyesen hámozni a banánt: videóhttp://www.life.hu/news/20181106-igy-kellene-helyesen-hamozni-a-banant.htmlAzt hihetnénk, hogy a banán hámozása egyszerű, eddig mégis rosszul csináltuk: így kell helyesen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.