A mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. 

Pintér Tibor és barátnőjének kapcsolata már A legbátrabb páros forgatása alatt sem volt felhőtlen. Sok feszültség volt köztük, amiket úgy tűnik, máig nem sikerült tisztázni. Hiába nyerték meg a versenyt közösen, úgy tűnik, ez nem segített a helyzetükön.

Pintér Tibor és barátnőjének kapcsolata válságban vanForrás: TV2

„Megbeszéltük, hogy különköltözök, és úgy folytatjuk tovább. Lesz, ami lesz” – mondta Frida a kapcsolatukról, de Pintér Tenya sem maradt szótlan. „Butaság lenne állást foglalni a jövővel kapcsolatban, de egy biztos, Fridiért felelősséget vállalok majd. Arra buzdítom, ahogy a gyerekeimet is, hogy tanuljon meg egy szakmát, tanuljon meg önállóan élni. Bennem hatalmas a szabadságszeretet, és őszintén be kell vallanom, egy picit összenyomott, bezárt ez a kapcsolat, és egyelőre nem tudom, hová tart. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy stabil lábakon áll” – vallotta be a színész. Arra a kérdésre pedig, hogy szeretik-e még egymást, néma csönd volt a válasz, Frida pedig könnyezni kezdett. Majd a jövő dönti el, mi lesz a sorsuk, de az kiderült, hogyan osztoztak végül a nyereményen. "Igazságosan elosztottuk, fele-fele alapon” – árulta el a Blikknek Tenya, Frida pedig arról nyilatkozott, mire költi majd a pénzét. „Mindenekelőtt anyukámnak veszek egy autót, mert sosem volt neki. Szeretnék jogosítványt szerezni, és ebből fizetem a gyógymasszőrtanfolyamot, amire járok. Tervezem, hogy egyetemre is megyek, a maradékot pedig lekötném, hogy ha bármi baj lenne, legyen mihez nyúlni” – mondta a lány.