Ezért hajtotta le mindig a fejét Diana hercegnő

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
viselkedés könyv Diana hercegnő etikett testtartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég megjelent könyvből kiderült, mi volt a valódi oka annak, hogy Diana hercegnő rendszerint lehajtotta a fejét.

Nemrég írtunk arról, miért is kell a királyi család tagjainak mindig emelt fővel járniuk. Katalin és Meghan hercegnét is rendre így láthatjuk a fotókon, volt azonban valaki, aki megszegte ezt a szabályt. Diana hercegnő meglehetősen gyakran hajtotta le a fejét, mintha csak szégyenlős lenne, vagy duzzogna valami miatt. Most azonban kiderült, nem erről van szó.

Diana sokszor lehajtotta a fejét Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Andrew Morton nemrég kiadott egy könyvet a hercegnő életéről (Diana: Her True Story - In Her Own Words), amelyben Diana őszinte vallomásai szerepelnek.

Amikor beléptem valahova, valóban mindig lehajtottam a fejemet. De nem szomorúságból vagy sértődöttségből. Egyszerűen csak féltem. Egyik pillanatról a másikra akkora figyelmet kaptam, hogy nem tudtam ezzel megbirkózni. Én egy senki voltam, aztán a következő percben már hercegné, anya, a média játékszere, a királyi család tagja lettem. Hat évembe került, hogy végre ezekben a helyzetekben is jól érezzem magam a bőrömben" – idézi Diana szavait a Honey Nine.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.