Magyar sztárok, akiket megcsaltak: Vámos Erikától Kovács Patríciáig

Vámos Erika Gryllus Dorka Kovács Patrícia Bódi Margó Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalást mindig nehéz kezelni, de a sztárok helyzete még rosszabb, hiszen nekik a fájdalom mellett a nyilvánossággal is meg kell küzdeniük. Persze nem minden esetben derül ki egyből a félrelépés, sokan csak évekkel az eset után osztják meg a történetet, ám van, aki nem ilyen szerencsés: előfordult, hogyan a megcsalt fél is az újságokból értesült a dologról...

Vámos Erika

Vámos Erika Forrás: Facebook/Erika Vámos

A TV2 sztárjának szerelmi élete meglehetősen viharosra sikeredett az elmúlt évben. Exével, Mátéval a nyilvánosság előtt folytattak komoly vitát, szakítottak is, hogy néhány hónapnyi különlét után újra összejöjjenek. Akkor hatalmas volt a boldogság, gyorsan megtörtént az eljegyzés is, de az esküvőre már nem került sor. Kiderült ugyanis, hogy Vámos Erikát megcsalta a szerelme, ezért ismét - és valószínűleg végleg - szakítottak.

Lola

Lola Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnőnek nagyon sok rossz tapasztalata volt, a párkapcsolatai valahogy sosem úgy sikerültek, ahogy azokat eltervezte. Kiderült, hogy szinte mindegyik szerelme megcsalta őt. „Nagyon sok párom, akivel régebben voltam, akikkel azt gondoltam, hogy hű, de nagy a szerelem, megcsaltak" – vallotta be Lola, akinek mára már sikerült elengednie a rossz tapasztalatokat.

Kovács Patrícia

Kovács Patrícia Forrás: Viasat3

A színésznő és volt férje, Gusztos Péter nem a nyilvánosság előtt élték a magánéletüket, azt viszont közölték a rajongókkal, hogy tönkrement a házasságuk. Habár mindketten úgy vélik, közösen rontották el a kapcsolatukat, Gusztos Péter beismerte, hogy árulást először ő követett el, vagyis megcsalta Patríciát. „A hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én" – mondta egy interjúban.

Bódi Margó

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás:Muzsika TV

Bódi Margót is megcsalta már férje, de a sztár szerint ez bocsánatos bűn. „Most tudok jobbat? Válljak el? A gyerekeimet húzgálják összevissza? Hétvégi gyerekek legyenek azért, mert ő megkívánt egy sütit?" – mondta Margó, aki azt is bevallotta, hányszor csalta meg őt Guszti. „Egyszer-egyszer volt régen" – mondta, bár férje végig tagadta, hogy valaha is történt volna ilyesmi.

Gryllus Dorka

Gryllus Dorka Forrás: Big Bang Media

Gryllus Dorkának az újságokból kellett értesülnie arról, hogy akkori férje, vagyis Geszti Péter megcsalta őt. A zenész Gregor Bernadettel bukott le, egy koncerten fotózták le kettejüket, amint épp csókolóznak. Az esetet akkor egyik fél sem kommentálta, de sajnos a helyzet ettől még eléggé egyértelmű volt.

Kiengedhetik Oscar Pistoriust a börtönbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kiengedhetik-oscar-pistoriust-a-bortonbol.htmlNagyapja temetésére kiengedhetik a börtönből Oscar Pistoriust. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea újra tud nevetni szakítása után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varkonyi-andrea-ujra-tud-nevetni-szakitasa-utan.htmlFriss fotókat posztolt magáról Várkonyi Andrea: úgy látszik, sikerült kihevernie a szakítást és újra remekül érzi magát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzt a táncoslányt szereti Fehérvári Gábor Alfréd – már három éve együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-ezt-a-tancoslanyt-szereti-fehervari-gabor-alfred-mar-harom-eve-egyutt-vannak.htmlTáncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban Sztár jóképű énekese. Még 2016-ban röppent fel a hír, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők. TV + SztárokOrigoEltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtt így kosarazta ki Rubint Réka Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-17-evvel-ezelott-igy-kosarazta-ki-rubint-reka-schobert-norbit.htmlHatalmas virágcsokrot kapott Rubint Réka a névnapján Schobert Norbitól. A fitneszmami a köszöntés apropóján az Instagram-oldalán elmesélte, miként jöttek össze 17 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin Jennifer Lopezéhez hasonlító frizurát csináltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-gaspar-evelin-jennifer-lopezehez-hasonlito-frizurat-csinaltatottt.htmlJennifer Lopez egy igazi popikon, nem véletlen, hogy a világon nők milliói szeretnének hozzá hasonlítani. Így van ezzel Gáspár Evelin is, aki az övéhez hasonló frizurát csináltatott magának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.