A megcsalást mindig nehéz kezelni, de a sztárok helyzete még rosszabb, hiszen nekik a fájdalom mellett a nyilvánossággal is meg kell küzdeniük. Persze nem minden esetben derül ki egyből a félrelépés, sokan csak évekkel az eset után osztják meg a történetet, ám van, aki nem ilyen szerencsés: előfordult, hogyan a megcsalt fél is az újságokból értesült a dologról...

Vámos Erika

Vámos ErikaForrás: Facebook/Erika Vámos

A TV2 sztárjának szerelmi élete meglehetősen viharosra sikeredett az elmúlt évben. Exével, Mátéval a nyilvánosság előtt folytattak komoly vitát, szakítottak is, hogy néhány hónapnyi különlét után újra összejöjjenek. Akkor hatalmas volt a boldogság, gyorsan megtörtént az eljegyzés is, de az esküvőre már nem került sor. Kiderült ugyanis, hogy Vámos Erikát megcsalta a szerelme, ezért ismét - és valószínűleg végleg - szakítottak.

Lola

LolaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnőnek nagyon sok rossz tapasztalata volt, a párkapcsolatai valahogy sosem úgy sikerültek, ahogy azokat eltervezte. Kiderült, hogy szinte mindegyik szerelme megcsalta őt. „Nagyon sok párom, akivel régebben voltam, akikkel azt gondoltam, hogy hű, de nagy a szerelem, megcsaltak" – vallotta be Lola, akinek mára már sikerült elengednie a rossz tapasztalatokat.

Kovács Patrícia

Kovács PatríciaForrás: Viasat3

A színésznő és volt férje, Gusztos Péter nem a nyilvánosság előtt élték a magánéletüket, azt viszont közölték a rajongókkal, hogy tönkrement a házasságuk. Habár mindketten úgy vélik, közösen rontották el a kapcsolatukat, Gusztos Péter beismerte, hogy árulást először ő követett el, vagyis megcsalta Patríciát. „A hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én" – mondta egy interjúban.

Bódi Margó

Bódi Guszti és Bódi MargóForrás:Muzsika TV

Bódi Margót is megcsalta már férje, de a sztár szerint ez bocsánatos bűn. „Most tudok jobbat? Válljak el? A gyerekeimet húzgálják összevissza? Hétvégi gyerekek legyenek azért, mert ő megkívánt egy sütit?" – mondta Margó, aki azt is bevallotta, hányszor csalta meg őt Guszti. „Egyszer-egyszer volt régen" – mondta, bár férje végig tagadta, hogy valaha is történt volna ilyesmi.

Gryllus Dorka

Gryllus DorkaForrás: Big Bang Media

Gryllus Dorkának az újságokból kellett értesülnie arról, hogy akkori férje, vagyis Geszti Péter megcsalta őt. A zenész Gregor Bernadettel bukott le, egy koncerten fotózták le kettejüket, amint épp csókolóznak. Az esetet akkor egyik fél sem kommentálta, de sajnos a helyzet ettől még eléggé egyértelmű volt.