Eltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andit

Forrás: RTL Sajtóklub -
Szikora Róbert X-Faktor Tóth Andi
Amikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. 

"Sokszor eszembe jut Tóth Andi, akit az után zártak el tőlem hermetikusan, hogy megnyertük az egyik tehetségkutatót. Attól a pillanattól kezdve hozzá sem szólhattam. Kapott egy menedzsert. Ez nagyon rosszulesett. Nem írhattam neki egy dalt sem, pedig a verseny alatt minden tudásomat odaadtam neki, ami - ötven év zenéléssel a hátam mögött - nem volt kevés" - idézi a zenészt a Ripost.

Forrás: RTL Sajtóklub

Közös fotón Sarka Kata és Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20181111-kozos-foton-sarka-kata-es-koroknyai-virag.htmlKoroknyai Virág igazi lájkvadász fotót tett közzé az Instagram-oldalán. A szépségkirálynő Sarka Katával mosolyog a kamerába. TV + SztárokOrigoNem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoSurvivor: kiakadtak a nézők Dávid győzelménhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-kiakadtak-a-nezok-david-gyozelmen-fannival-szemben.htmlAhogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. TV + Sztárok--ValóVilág: Reni bevallotta az igazat Rolinak, férfinak születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-valovilag9-reni-bevallotta-az-igazat-rolinak-ferfinak-szuletett.htmlMinden eddiginél erősebben indított a ValóVilág 9. Alig telt el pár nap, de már megtörtént az első szex, a játékosok ledobták a ruhájukat, sőt a mentők is jártak a villában. TV + SztárokOrigoDávid lett a 2018-as Survivor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181109-david-lett-a-2018as-survivor-gyoztese.htmlVéget ért a Survivor, megvan a győztes. Fanni és Dávid összecsapásából az utóbbi került ki győztesen. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szakításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.