Az állati szőrme viselése volt a téma a NőComment műsorában, ahol Orosz Barbara is szóba került. A műsorvezető köztudottan szereti a szőrmét. Kovács Patrícia pedig elmesélte Ábel Anitának, hogy már volt köztük konfliktus emiatt. 

A szőrme viseléséről és az állatkínzásról is beszélgettek a NőComment adásában, ahol Kovács Patrícia elmesélte, emiatt volt már konfliktusa Orosz Barbara műsorvezetővel. Ábel Anita és a színésznő láthatóan szőrmeellenesek, ám Orosz Barbara nem. Patrícia a műsorban el is mesélte a vitájukat - vette észre a Bors.

Kovács Patrícia is nekiment Orosz Barbarának a szőrmeviselés miattForrás: Viasat3, Instagram/orosz_barbara_tusarok

"Volt egyszer egy műsor, amiben műsorvezető voltam, és ott jött egy celebnő. Egy magas, vörös, rövid hajú celebnő, talpig kiegészítésben a stúdióban, ilyen csincsillákkal. És mondtam neki, ne haragudj, de te fázol, vagy ez így miért van rajtad? Azt mondta, veled nem beszélgetek, mert nekem ez jár. És akkor mondtam: Óh, kedves Barbara... Akkor én mondtam, hogy én akkor veled nem beszélgetek, mert ezen az alapon nem tudunk beszélgetni egymással, hogy valami jár, mert szerintem senkinek semmi nem jár" - mesélte Kovács Patrícia. Majd Ábel Anita egy viccel próbálta oldani a helyzetet: 

"Jó, tudod, van ez a mondás, hogy: Tudja maga, hány állatnak kellett meghalni ezért a bundáért?

Tudja, hány állattal kellett b*sznom ezért a bundáért?" – mondta Ábel Anita.

A Bors azt is kiderítette, hogy Orosz Barbara szőrmeimádata már a Magyar Szőrmeellenes Ligát is kiborította. Egyszer megemlítették őt egy Facebook-bejegyzésben. A lap megkereste a műsorvezetőnőt, hogy megkérdezze a témával kapcsolatban, ám szoros időbeosztására hivatkozva nem tudott választ adni lapzártájukig.