Visszaéltek Larion Zoé fehérneműs fotójával több közösségi oldalon

Forrás: Instagram / Larion Zoé -
fénykép Larion Zoé visszaélés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Zoé gyakran mutatja meg formás idomait, amelyre nem csak rajongói vetettek szemet. Nem először fordul elő, hogy új profilt hoznak létre valamelyik közösségi oldalon az ő fotóival. 

"Kezdetben jó fej voltam, és szépen kértem, de ma már rögtön jelentem, amikor arról értesülök, valaki az én fényképemmel csinált magának profilt valamelyik közösségi oldalon" - mondta a Blikknek Larion Zoé, akinek már nem először élnek vissza a képeivel különböző közösségi oldalakon. Úgy tűnik, az alakja és a szépsége nem csak rajongóinak szúrt szemet.

Larion Zoé fotóival visszaéltek Forrás: Instagram / Larion Zoé

A modell-üzletasszony fotóit Norvégiában és Nagy-Britanniában is használták már, most pedig Nagy Jázmin néven látta meg a saját képeit.

"Bosszantó jelenség. Próbáltam bóknak venni, de nem sikerült" - folytatta Larion Zoé, aki rengeteg pénzt és időt fordít a képekre. Úgy érzi, mintha kirabolták volna. Szerencsére Nagy Jázmin profilját 2 nap alatt törölték.

Szabó Győző teljesen kimerült: bevonult egy ájurvédaközpontbahttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szabo-gyozo-teljesen-kimerult-bevonult-egy-ajurvedakozpontba.htmlSzabó Győző elárulta, az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy szüksége volt arra, hogy pár hétre elvonuljon a világ elől. TV + SztárokOrigoÉrsek tett látogatást Michael Schumachernélhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-ersek-tett-latogatas-michael-schumachernel.htmlMichael Schumacherről alig osztanak meg a barátok és a család információkat, most egy érsek tett kivételt, aki korábban meglátogatta a pilótát. TV + Sztárok--Tibi atya kikezdte Sebestyén Balázst a vadászatról alkotott véleménye miatt: válaszolt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tbi-atya-kikezdte-sebestyen-balazst-a-vadaszatrol-alkotott-velemenye-miatt-itt-a-valasz.htmlSebestyén Balázs a nagyvisnyói farkas kilövése után fogalmazott meg kritikus véleményt a vadászokról, ami miatt többek között Tibi atya is kikezdte őt, most válaszolt a műsorvezető. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem Dudás Danival jár: civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hosszu-katinka-nem-dudas-danival-jar-civil-ferfit-szeret.htmlMindenki azt hitte, Hosszú Katinkát Dudás Dani teszi ennyire boldoggá, de kiderült, hogy egy másik férfi rabolta el a szívét! TV + Sztárok--Várkonyi Andrea őszinte vallomása nővére elvesztéséről és a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varkonyi-andrea-oszinte-vallomasa-novere-elveszteserol-es-a-szakitasrol.htmlElvesztette nővérét, majd átértékelte az életét Várkonyi Andrea, és döntött: elkezdett helyre tenni mindent, ami nem működött körülötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegírták II. Erzsébet beszédét, amelyet a III. világháború kirobbanásakor mondana elhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-megirtak-ii-erzsebet-beszedet-amit-a-iii-vilaghaboru-kirobbanasakor-mondana-el.htmlKiderült, hogy már évtizedekkel ezelőtt elkészült az a beszéd, amelyet II. Erzsébet királynő akkor mondana el, ha kitör a III. világháború. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.