autópálya holttest M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak az M3-as autópályán január másodikán. A rendőrség bejelentés alapján érkezett ki a helyszínre, és megkezdték a vizsgálatot.

Január másodikán, 1 óra 38 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre: az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak. A hatóság emberei kiérkeztek a helyszínre, és azonnal megkezdték a körülmények kivizsgálását.

Egyelőre bővebb információval nem szolgáltak. A helyszíni szemle idejére az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 12-es és 13-as kilométerszelvény között a két külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták – írja a Police.hu.

Később kiderült, hogy egy fiatal nő az áldozat, elgázolták. A hírek szerint összeveszett barátjával, kiszállt az autóból, amely az autópálya kivezető szakaszához közeli parkolóban állt, rázárta barátjára az ajtót és gyalog indult el az M3-ason. Nem sokkal később megtörtént a tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.