Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, felesége, Vajna Timi közösségi oldalán csak egy nappal később reagált, megható poszttal köszönt el férjétől. Hiába a gyász, az emberek egy része semmi együttérzést nem mutat az özvegy felé, százával olvashatók a mocskolódó kommentek a poszt alatt. 

Vajna Timi érthető okokból nem reagált azonnal a közösségi oldalán férje, Andy Vajna halálára. Később is csupán egy rövid, de megható posztot tett közzé, amely alatt a sok részvétnyilvánítás mellett még mindig sokan mocskolódnak. Kinek az a baja, hogy Timi egyáltalán kiírt bármit is, kinek az, hogy várt vele. Mások pedig Vajna Timit úgy általánosságban szidják, egy cseppnyi együttérzést sem mutatva.

Vajna Timi búcsúposztja alatt mocskolódnak az emberekForrás: Facebook/Vajna Tímea

„Őszinte részvétem. Ő valaki volt... De Ön, Timi.. Egy szégyentelen senkiházi némber (...).”
Szégyentelen senkiházi vagy továbbra is! Te csodafeleség. A férjed mellett lett volna a helyed... Megy az álszent siránkozás, de minek??!!.. Ez már halott pénz.."
Kedves Timi! Talán a rákkal küzdő férjed mellett kellett volna lenni, ahelyett, hogy külföldön mutogattad volna magad. Amúgy, részvétem” – írták a kommentelők, és ezek még a finomabb hozzászólások, sajnos özönlenek az ennél is durvább mocskolódások. Természetesen sokan próbálják jobb belátásra bírni a rosszindulatú tömeget, eredmény nélkül. Azt is javasolták Timinek, hogy tiltsa le a kommenteket, ha már az emberek nem tudják fékezni magukat.