Sokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki most

valóvilág VV Adri VV Reni VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most.

VV Reni

VV Reni a beköltözéskor Forrás: RTL Klub

Szembeszökő, hogy VV Reni a beköltözéskor még sokkal vékonyabb volt, de ez talán majdcsak az összes villalakóra igaz. Ezen kívül az is látszik, hogy Reni sem fáradozik sem a felöltözéssel, sem a frizurája rendbetételével.

Így néz ki most VV Reni Forrás: RTL Klub


VV Adri

VV Adri Forrás: RTL Klub

Adri is felszedett magára jó pár pluszkilót az elmúlt hónapokban, és bizony ő sem próbálkozik kicsinosítani magát, bár el kell ismernünk, hogy sokkal többször öltözik fel, mint Reni.

VV Adri most Forrás: RTL Klub

VV Zsuzsu

VV Zsuzsu Forrás: RTL Klub

Talán VV Zsuzsu az, aki a legkevesebbet változott, habár a kilók rá is felszaladtak, a kinézete nem sokban különbözik attól, ahogy beköltözött. A lányok közül ő látható a legtöbbször felöltözve a villában, de a kivételes eseményeken kívül ő sem viszi túlzásba a készülődést.

Így néz ki most VV Zsuzsu Forrás: RTL klub
Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág 9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot. TV + SztárokOrigoPintér Tenya exe, Rubos Frida szerint együtt voltak még, amikor a színész összejött Ilyés Jeniferrelhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-pinter-tenya-exe-rubos-frida-szerint-egyutt-voltak-meg-amikor-a-szinesz-osszejott-ilyes-jeniferrel.htmlRubos Frida nem bírta tovább, és kifejtette véleményét Pintér Tenya új kapcsolatáról: állítja, együtt voltak még, amikor a színész összejött Jeniferrel. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita, a Barátok közt egykori szereplője most művészeti vezetőként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-deutsch-anita-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-most-muveszeti-vezetokent-dolgozik.htmlA Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismerhették meg a tévénézők Deutsch Anitát. 2007-ig láthattuk őt a Mátyás király téren minden este, ám egy ideje kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik. TV + Sztárok--Cinthya Dictator az elmúlt egy évéről nyilatkozott: kemény időszak volthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-cinthya-dictator-az-elmult-egy-everol-nyilatkozott-kemeny-idoszak-volt.htmlCinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.