A beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most.

VV Reni

VV Reni a beköltözéskorForrás: RTL Klub

Szembeszökő, hogy VV Reni a beköltözéskor még sokkal vékonyabb volt, de ez talán majdcsak az összes villalakóra igaz. Ezen kívül az is látszik, hogy Reni sem fáradozik sem a felöltözéssel, sem a frizurája rendbetételével.

Így néz ki most VV ReniForrás: RTL Klub


VV Adri

VV AdriForrás: RTL Klub

Adri is felszedett magára jó pár pluszkilót az elmúlt hónapokban, és bizony ő sem próbálkozik kicsinosítani magát, bár el kell ismernünk, hogy sokkal többször öltözik fel, mint Reni.

VV Adri mostForrás: RTL Klub

VV Zsuzsu

VV ZsuzsuForrás: RTL Klub

Talán VV Zsuzsu az, aki a legkevesebbet változott, habár a kilók rá is felszaladtak, a kinézete nem sokban különbözik attól, ahogy beköltözött. A lányok közül ő látható a legtöbbször felöltözve a villában, de a kivételes eseményeken kívül ő sem viszi túlzásba a készülődést.

Így néz ki most VV ZsuzsuForrás: RTL klub