Singh Vikit csúnyán átverték: az internetes vásárlás csapdájába esett

átverés Singh Viki műszőrme internetes vásárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a csomagolásból is látta, hogy nem azt kapta, amit rendelt Singh Viki énekesnő. Internetes átverés áldozata lett. 

Műszőrme bundát rendelt magának az interneten Singh Viki énekesnő, ám már a csomagoláson látta, hogy nem azt kapta, amit várt. Mint mondat: rendkívül fontos számára, hogy ne hordjon igazi bundát, így nagyon megörült, hogy talált egy igényes kivitelű műszőrmét.

Ennek ellenére nem volt olcsó, sokáig fontolgatta, hogy megrendelje. Az oldalnak egyébként 70 ezer követője van, az énekesnő pedig egy teljesen más kinézetű terméket kapott.

Dr. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértő szerint sok esetben nehéz érvényesíteni a garanciához való jogunkat, körültekintőnek kell lenni az internetes vásárlásnál. Intő jel lehet például, ha nem lehet kommentelni vagy értékelni egy oldalt. Így járt az énekesnő is.

„Nem lehet kommentelni, utólag jöttem rá. Fel kellett volna, hogy tűnjön akkor, amikor rendeltem. Az e-mail címre írtam nekik, kaptam is választ” – mondta Singh Viki, akinek minimális visszatérítést ajánlottak fel.

Ők a legtitokzatosabb hírességek: Matt Damon és Ryan Gosling sem teregetik ki az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ok-a-legtitokzatosabb-hiressegek-matt-damon-es-ryan-gosling.htmlA sztárok egy része a nyilvánosság előtt éli az életét. Nem nagyon kell kutatni, hogy mit is csinálnak, hiszen folyamatosan posztolják magánéletük pillanatait a közösségi oldalakra, vagy vlogokban mutatják be hétköznapjaikat, esetleg saját valóságshow-juk van. Ezzel szemben bőven vannak olyan hírességek, akik más utat választottak. Ők mindennél jobban védik a privát szférájukat, és szinte semmit nem árulnak el vagy osztanak meg magukról. Íme, a legtitokzatosabb sztárok. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina pár napra eltűnt a közösségi oldalakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190128--kulcsar-edina-par-napra-eltunt-a-kozossegi-oldalakrol.htmlNéhány napra eltűnt Kulcsár Edina. Elárulta, miért tette.TV + SztárokOrigoYoung G kiakadt azokra, akik csúnyán leszólták új daláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-young-g-kiakadt-azokra-akik-csunyan-leszoltak-uj-dalat.htmlMegjelent Young G, azaz VV Béci új dala, ami nem mindenki tetszését nyerte el. Az egykori villalakó kiakadt az őt ért kritikákon. TV + Sztárok--Fülöp herceg bocsánatot kért az autóstól, akivel karambolozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-fulop-herceg-bocsanatot-kert-az-autostol-akivel-karambolozott.htmlFülöp herceg autóbalesete után levélben kért bocsánatot azoktól, akikkel karambolozott. TV + Sztárok--Szűcs Judith Szécsi Pállal való szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-szucs-judith-szecsi-pallal-valo-szerelmerol-meselt.htmlSzécsi Pál nem sokkal utolsó öngyilkossági kísérlete előtt esett szerelembe Szűcs Judithtal. Az énekesnő most elmesélte, hogyan történt az első csókjuk, és hogyan szelídült a nagy szerelem erős barátsággá. TV + SztárokIstenes Bence 10 évvel ezelőtti képet posztolt magáról és a barátairól – vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-istenes-bence-10-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-es-baratairol.htmlIstenes Bence egy 10 évvel ezelőtti fotót mutatott a közösségi oldalán. Barátai és követői is nagyot nevettek rajta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.