A világtól és a nyilvánosságtól elzártan élnek a ValóVilág 9 játékosai. Nem tudhatják, hogy a nézők miként vélekednek róluk. Most ebből kaptak egy kis ízelítőt, a műsor szerkesztői ugyanis eljuttattak hozzájuk néhány kommentet, amelyekre reagálhattak is. 

Reni zabál, Zsuzsu sír, Hunor pedig szobanövény – nagyjából ez volt a ValóVilág 9 nézőinek véleménye a villalakókhoz eljuttatott kommentek alapján. A játékosok ugyanis a nyilvánosságtól teljesen elzárva élnek a villában, de most a műsor szerkesztői megmutattak nekik néhány véleményt, melyeket a nézők írtak. 

Hunornak azt tanácsolták, hogy hódítsa meg az egyik villatársnőjét, hogy együtt menetelhessenek a döntőbe, de viselkedésében kifogásolták, hogy Roli árnyékában él, szobanövénynek titulálták. 

A nézők szerint Reni folyton ordibál és zabál. „Most a súlyom miatt tűnik úgy, mert nem eszek sokat” – háborodott fel a lány.

Úgy tűnik, egyedül Zsuzsu kapott pozitív kommenteket, akinek őszinteségét, kedvességét dicsérték a nézők. A lány annyira meghatódott, hogy elsírta magát.