Exatlon Hungary feladás játék Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleskát rengeteg vád érte a TV2-n futó Exatlon Hungary játékban. Könnyeivel küszködve lépett vissza.

Aleska nem szerepelt jól a sportvetélkedőben, csapattársai emiatt mérgesek voltak rá, úgy érezték, a légtornász visszaveti a teljesítményüket. Emiatt sokat bántották, rengeteg vitát generált a fellépése, érthető módon nem érezte jól magát a verseny utóbbi fordulóiban.

Hálás vagyok, hogy itt lehettem, köszönöm a csapattársaimnak a támogatást és a biztatást, de a döntésem végleges, visszalépek a társaim javára ettől a küzdelemtől” – mondta könnyeivel küszködve a légtornász.

Aleska Forrás: tv2

Ez sportemberként tiszteletre méltó döntés, gratulálok” – zárta a könnyes vallomást Palik László műsorvezető.

Csapattársa, Dombi Rudolf, olimpiai bajnok kajakozó úgy értékelte Sáfrány Emese visszalépését, hogy elmondta: nagy- és sportszerű döntésnek tartja a visszalépést, hálás érte, hiszen a csapat minden tagja úgy gondolja, Sáfrány Emese nélkül eredményesebb lesz az Exatlon Hungary Bajnok csapata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.