Meztelenül enyeleg a fürdőkádban VV Vivien és Krisztián – fotó

fürdőkád VV Vivien VV Krisztián meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen merész felvételt töltött fel közösségi oldalára VV Vivien: a fürdőkádban áztatja magát, miközben kedvese, Krisztián a combját simogatja.

VV Vivien és Krisztián boldogabb, mint valaha: a villából kiesve, a való életben is egy párt alkotnak. Láthatóan odáig vannak egymásért, rendszeresen posztolnak közös fotókat a közösségi oldalaikra.

Ezúttal Vivi az Insta-storyjába töltött fel egy meglehetősen merész felvételt. Épp a kádban fürdenek, Krisztián pedig kedvese combját simogatja.

VV Vivien és Krisztián együtt fürdenek Forrás: Instagram/Bétéri Vivien
Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-exatlon-hungary-safrany-emese-elmondta-miert-dontott-a-tavozas-mellett.htmlÖnként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta őt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőréthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-hunor-onzetlenul-segitett-rolinak-leborotvalni-a-mellszoret.htmlSzoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta. TV + SztárokOrigoNyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigoPirner Alma bikiniben pózol, megmutatja gyönyörű alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pirner-alma-bikiniben-pozol-megmutatja-gyonyoru-alakjat.htmlBikiniben villantotta meg hatalmas kebleit Pirner Alma, aki Marokkóban pihen. TV + SztárokOrigoVV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-reni-bevallotta-csoki-elete-legnagyobb-szerelme.htmlVV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most az érzéseiről nyilatkozott. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston félmeztelenül ölelgeti a fodrászát egy soha nem látott fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-jennifer-aniston-felmeztelenul-olelgeti-fodraszat-egy-soha-nem-latott-foton.htmlÖtvenedik születésnapját ünnepelte a napokban Jennifer Aniston. Ebből az alkalomból fodrásza, Chris McMillan köszöntötte őt egy pikáns fotóval közösségi oldalán. A képen félmeztelenül simulnak egymáshoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.