Nyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségével

Forrás: TV2 -
halál kommunikáció Nyertes Zsuzsa tragédia segítség gondolatátvitel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. 

„November 15. és december 18. között négy barátom hunyt el tragikus hirtelenséggel. Az első zongorista-zeneszerző kollégám, Siliga Miklós, aki négy hét alatt ment el agydaganat következtében” – mesélte a Borsnak Nyertes Zsuzsa színésznő, aki rendkívül nehéz időszakon van túl. Kollégáján kívül még párja gyermekkori barátja, a színésznő egyik barátja, és édesapja egy közeli ismerőse is elhunyt, akit szinte apaként tisztelt.

Nyertes Zsuzsa nehéz időszakot él át Forrás: TV2

„Vonzódom a buddhizmushoz, hiszek abban, hogy csak a testünk hal meg, a lelkünk örökre megmarad. Amikor nagyon nehéz, akkor beszélgetek az elhunyt barátaim vagy szeretteim szellemével. Most készülök egy kabaréra Heller Tamással a Fészek Klubban, és sok zenei problémáról kérem ki Miklós véleményét a szellemvilágból. Gondolatátvitelen keresztül kommunikál velem, sugallja, hogy mit kellene csinálni, milyen dalokat válasszak” – fogalmazott Nyertes Zsuzsa, akinek a keleti vallások segítenek feldolgozni a gyászt.

Mint mondta: szerencsére 86 éves édesapja és 80 éves édesanyja is kitűnő egészségnek örvendenek. „Remélem, sokáig így lesz, mert nem vagyok felkészülve arra, hogy elveszítsem őket” – tette hozzá a színésznő.

Ismeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-ismeretlen-holgyeket-lep-meg-valentin-napon-arpa-attila.htmlÁrpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából. TV + SztárokOrigoVV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-reni-bevallotta-csoki-elete-legnagyobb-szerelme.htmlVV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most az érzéseiről nyilatkozott. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét, Nagy Feró pedig reagált rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikáns videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.