Simone Giertz vlogger megküzdött az agydaganattal, majd elküldte az Antarktiszra

agydaganat műtét Simone Giertz Antarktisz tumor vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agydaganattal diagnosztizálták, majd meg is műtötték a másfél millió követővel bíró vloggert, Simone Giertzet. A lány meglepő akcióval búcsúzott a tumortól.

Másfél millió követője van Simone Giertz vloggernek, aki arról sem felejtette el tájékoztatni rajongóit, hogy jóindulatú agydaganattal diagnosztizálták. Meg kellett műteni, az operáció során eltávolították a tumort, amit Briannek nevezett el.

Azt azonban először nem árulta el, hogy néhány szeletet elkért belőle az orvosoktól. A BBC írta meg, hogy Simone különös fotóval rukkolt elő az Instagram-oldalán, amelyre több mint 35 millió lájk érkezett. Egyik barátja, Ariel Waldman ugyanis tanulmányútra utazott az Antarktiszra, és megkérdezte Simone-t, hogy mit hozzon neki. Ő azonban úgy döntött, hogy inkább küld valamit, így megkérte Arielt, hogy vigye el az üveglapok közé szorított tumorszeletet, és készítsen róla egy fotót. Ezt töltötte fel közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.