Ezért maradhatott ki Andy Vajna az Oscar-megemlékezésből

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vajna Timi Oscar 2019 Andy Vajna Hollywood megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan találgatnak, vajon mi oka lehetett annak, hogy Andy Vajna nem került be az Oscar-gálára készített megemlékezésbe.

Mint ahogyan azt a Life.hu is megírta, kimaradt az Oscar-díjátadó elhunyt hírességekről készített megemlékezéséből Andy Vajna. A történteken sokan kiakadtak, Vajna Tímea még egy hosszabb bejegyzést is közzétett a közösségi oldalán, amelyben elfogadhatatlannak tartja az egészet.

A Bors azt írja, az özvegy pár nappal a férje halála után levelezésbe kezdett az Akadémiával, amelynek tagjai csupán azt ígérték meg neki, hogy a hivatalos online felületen megjelenik majd Andy Vajna neve. Ez meg is történt.

A lap megkereste Koltai Lajost, hogy mondja el a véleményét az ügyről. Az operatőr nem kertelt, elárulta, hogy nagyon dühös, és szerinte tévedés történt.

"Nem akarom elhinni! Szégyenletes hiba! Biztos csak valami tévedés, rendkívül elszomorító. Hihetetlen, mert nála kevésbé elismert szakemberekről is meg szoktak emlékezni, nem beszélve arról, hogy Andyt imádta a szakma, nagyra becsülték mint embert és szakembert is. Mi, akik az Oscar-díjak sorsáról döntünk, nem ajánlunk alkotókat a megemlékezésre, ez teljesen a műsor szerkesztőinek a felelőssége."

Andy Vajna kimaradt az emlékezésből Forrás: Getty Images/Mj Kim

Közben a TV2 Mokkájában is szóba került ez a téma. Csákvári Géza filmkritikus elmondta, ő is értetlenül áll a történtek előtt.

"Ha készül egy lista, akkor az általában szubjektív. Én is egyetértek abban, hogy ezen a listán rajta kellett volna, hogy legyen. Ez nyilvánvalóan emberi hiba lehetett. (...) Jancsó Miklóst is kihagyták annak idején, amikor meghalt. Ez egy amerikai filmakadémiának a listája, rosszabb esetben a szervezőbiztosságé. És ha egy lista készül, arról ki lehet hagyni neveket... Létezhetnek hibák. De ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy a jövő évi Oscarra beteszik majd Andy Vajnát."

Voksán Virágon egyáltalán nem látszik, hogy szült - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-voksan-viragon-egyaltalan-nem-latszik-hogy-szult.htmlVoksán Virág csaknem öt hónapja hozta világra kisfiát, Bencét, de a modell máris úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-rami-malek-leesett-a-szinpadrol-miutan-atvette-dijat.htmlRami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. TV + Sztárok--Novozánszki Fanni édesanyja titokzatos levelet kapott két sállal: állítják, Fannié volt a ruhadarabhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-novozanszki-fanni-edesanyja-titokzatos-levelet-kapott-ket-sallal-allitjak-fannie-volt-a-ruhadarab.htmlNovozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség hosszú nyomozás után a tettest is biztosan tudja. A fiatalon meggyilkolt lány édesanyja azonban egy titkozatos csomagot kapott, amiben két sálat talált és egy levelet, amiben egy nő állítja, tudja, mi történt Fannival. Nem ez az első eset...TV + Sztárok--Koholák Alexandra és férje százezreket kérnek egy fogyást segítő karkötőért: nyilatkozott egy érinetthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-koholak-alexandra-es-ferje-szazezreket-kernek-egy-fogyast-segito-karkotoert-nyilatkozott-egy-erinett.htmlKoholák Alexa és 25 évvel idősebb férje, Balázs egy spirituális központot vezetnek ketten, ahol különböző programokkal ellátott karkötőket árulnak, esetenként százezrekért. Megszólalt egy felháborodott érintett.TV + SztárokOrigoSztárok bizarr végakarattal: Mickey Rooney és Philip Seymour Hoffman is nagy meglepetést okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-sztarok-bizarr-vegakarattal-mickey-rooney-es-philip-seymour-hoffman.htmlA sztárok olykor haláluk után is tudnak nagy meglepetéseket okozni, például a végakaratukkal. Az örökösök kizárásától a végső nyugalomra helyezés körülményein át a háziállatokra hagyott vagyonig mindenféle dologgal meghökkentették már az eltávozott hírességek a gyászoló rokonokat. Íme, néhány érdekes eset. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett életébe beköltözött a harmóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gregor-bernadett-eletebe-bekoltozott-a-harmonia.htmlIzgalmas feladatot kapott Gregor Bernadett. A színésznő Szabiest új videoklipjében játszik egy szerelmét gyászoló édesanyát. Ennek kapcsán elmesélte, hogyan éli meg, hogy ismét szingli édesanya. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.