Oscar 2019: Andy Vajna nem került be a filmes megemlékezésbe

Oscar-gála Oscar-díj Andy Vajna megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna nem került be abba az összeállításba, amelyet az Oscar-díj-átadóra készítettek az elmúlt esztendőben elhunyt filmes szakemberekről. Özvegye is kikelt magából.

Ahogyan minden évben, úgy ezúttal is megemlékeztek az Oscar-gálán azokról a filmes szakemberekről, akik az elmúlt évben vesztették életüket. Ezúttal olyan elhunyt hírességek kerültek be az összeállításba, mint például Burt Reynolds, Bernardo Bertolucci, Milos Forman és Stan Lee.

A videóban nem említették meg Andy Vajnát. A Moziverzum stúdiójában ülők sajnálatukat fejezték ki ezzel kapcsolatban. Dudás Viktor filmkritikus szerint lehetséges, hogy a magyar filmmogul halála óta eltelt rövid idő miatt maradt ki, de az is előfordulhat, hogy csak azokra összpontosítottak, akiket korábban jelöltek díjra.

Vajna Timi az Oscar-gála után Insta-storyban osztotta meg felháborodását az üggyel kapcsolatban, valamint lefotózta azt a dokumentumot is, amelyet elküldtek az akadémiának, és amiben közlik az ismert producer halálát. Felháborítónak és szomorúnak tartja az esetet az özvegy, aki azt is elárulta, nem hagyja annyiban a dolgot.

Oscar 2019: Rami Malek kapta a legjobb férfi főszereplőnek járó díjathttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-rami-malek-kapta-a-legjobb-ferfi-foszereplonek-jaro-dijat.htmlÁtadták a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrocskát a 91. Oscar-gálán. A díj ezúttal Rami Maleké lett. Kult--Oscar 2019: a Queen és Adam Lambert nyitotta az idei díjátadóthttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-a-queen-es-adam-lambert-nyitotta-az-idei-dijatadot.htmlA Queen és Adam Lambert közös produkciójával indult az idei Oscar-díjátadó. Kult--Oscar 2019: Amy Adams ezúttal sem tudta díjra váltani jelöléséthttp://www.life.hu/kult/20190225-oscar-2019-amy-adams-ezuttal-sem-tudta-dijra-valtani-jeloleset.htmlAmy Adamsnek hatodjára sem sikerült díjra váltani az Oscar-jelölését. Kult--Oscar előtt Arany Málna: ezek lettek a legrosszabb filmek az idénhttp://www.life.hu/kult/20190224-oscar-elott-arany-malna-ezek-lettek-a-legrosszabb-filmek-iden.htmlTarolt az új Sherlock-vígjáték és Donald Trump amerikai elnök az Oscar-díjak ellenpontjának számító Arany Málna kiosztásán szombaton. Kult--Elhunyt Peter Tork, a The Monkees együttes basszusgitárosahttp://www.life.hu/kult/20190222-elhunyt-peter-tork-a-the-monkees-egyuttes-basszusgitarosa.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt a legendás The Monkees együttes basszusgitárosa, Peter Tork. Kult--Elbocsátották Jaksity Katát, az ATV műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/kult/20190220-elbocsatottak-jaksity-katat-az-atv-musorvezetojet.htmlAz ATV elbocsátotta egyik népszerű műsorvezetőjét, Jaksity Katát. A döntést a weboldalukon jelentették be. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.