Gombos Edinát még mindig imádják: szakmát váltott az egykori műsorvezető

Facebook Gombos Edina szakma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina már jó ideje nem tévézik, de a közlés nem marad ki az életéből, csak most a Facebookon tájékoztatja rajongóit az életéről. 

Habár Gombos Edina már hosszú ideje nem szerepel képernyőn, a rajongói egyáltalán nem felejtették el őt. Ugyanolyan, ha nem nagyobb lelkesedéssel követik az életét Amerikában is, ahová évekkel ezelőtt költözött ki kubai férjével, Albertóval és két gyermekükkel. Edina odakint már nem a karrierjére koncentrál, inkább a gyermekeire és a rajongóira, akiknek egyre több érdekes tartalmat nyújt a Facebook-oldalán.

Gombos Edina a Facebook-oldalán vloggerkedik Forrás: TV2

Kaliforniai mindennapjairól posztol, de főként arról, milyen érdekes helyszínekre látogatnak el, és ez nagyon is tetszik a követőinek – írja a Bors. Ezrek nézik meg a videóit, és ha akarja, erre akár jövedelmező vállalkozást is építhet a jövőben, így az egykori műsorvezetőből remek vlogger lehetne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.