Egy nőt megharaptak a budapesti 17-es villamoson

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
garázdaság Lukács Fürdő 17-es villamos harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő ki akarta nyitni az ablakot a budapesti 17-es villamoson. Ezen egy férfi annyira bedühödött, hogy megharapta a nőt. 

A budapesti 17-es villamos Lukács fürdő megállójánál megharaptak egy nőt, aki ki akarta nyitni az ablakot – írja a Blikk.

A portál úgy tudja, hogy ezt egy férfi nehezményezte, a szóváltás pedig harapásig fajult. Azt írják, együtt leszálltak a villamosról, a férfi még ott is lökdöste a nőt, majd elmenekült. A nőhöz mentőt hívtak, szerencsére nem történt komoly baja.

A portál megkereste a BRFK-t, akik elmondták, hogy garázdaság miatt indítottak eljárást.

A budapesti 17-es villamoson megharaptak egy nőt Forrás: MTI/Jászai Csaba

Mogyoróvajjal bekent pucér testtel rohant a kutyák közé egy bevállalós férfihttp://www.life.hu/news/20190227-mogyorovajjal-bekent-pucer-testtel-rohant-a-kutyak-koze-egy-bevallalos-ferfi.htmlElveszített egy fogadást barátnőjével szenben az amerikai Steven Shrout. Így mogyoróvajjal bekente meztelen testét, majd egy csapat kutya közé rohant, hogy lenyalhassák róla. A mogyoróvajon kívül mindössze egy arany fecskét viselt. News--Rossz ómennek tartott, ritka mélytengeri teremtményt fogtak ki Japánbanhttp://www.life.hu/news/20190227-rossz-omennek-tartott-ritka-melytengeri-teremtmenyeket-fogtak-ki-japanban.htmlA természeti katasztrófák hírnökeinek tartott, ritkán látható mélytengeri teremtményeket, szíjhalakat fogtak ki halászok a japán Okinava sziget közelében. News--Amputált lábából származó bőrből akar táskát varratni egy nő (18+)http://www.life.hu/news/20190227-amputalt-lababol-szarmazo-borbol-akar-taskat-varratni-egy-no.htmlA saját amputált lábából származó bőrből szeretne táskát készíttetni egy brit nő. NewsOrigoMegfojtotta, majd elásta barátnőjét egy szegedi nőhttp://www.life.hu/news/20190227-megfojtotta-majd-elasta-baratnojet-egy-szegedi-no.htmlKét évvel ezelőtti gyilkossággal gyanúsítanak egy szegedi nőt, aki egykori barátnőjét fojtotta meg, a holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t. News--Bálnatetemre bukkantak egy brazil erdőbenhttp://www.life.hu/news/20190227-balnatetemre-bukkantak-egy-brazil-erdoben.htmlEgy hosszú szárnyú bálna tetemét találták meg a brazíliai Marajó-szigeten. A tudósok madárlesre indultak, az állatokat követve bukkantak rá az elpusztult állatra az erdőben. Többféle elképzelés látott napvilágot a bizarr esettel kapcsolatban. NewsOrigoEgy amerikai nő büntetést kapott, mert autója pénisz formájú foltot hagyott a hóban – fotóhttp://www.life.hu/news/20190227-egy-amerikai-no-buntetest-kapott-mert-autoja-peniszformaju-foltot-hagyott-a-hoban.htmlA Tennessee-ben élő nő azért kapott büntetést, mert autója pikáns formájú foltot hagyott a hóban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.