Habár Irina Shayk ügyelt arra, hogy az Oscar-gálán ne legyen nyoma annak, mennyire elege van már a gyermeke apja és Lady Gaga kapcsolata körüli felhajtásból, valójában nagy benne a feszültség emiatt. 

Szinte az egész világ árgus szemmel figyelte, hogyan reagál Irina Shayk Lady Gaga és Bradley Cooper előadására az Oscar-gálán. Hosszú ideje pletykálják ugyanis, hogy a Csillag születik két sztárja között sokkal több van, mint barátság. Gondolják ezt abból, hogy a két színész folyton együtt van, és szerelmes pillantásokat vetnek egymásra, ráadásul Lady Gaga nemrég fel is bontotta az eljegyzését.

Feszült a pár viszonyaForrás: AFP/Robyn Beck

Mindezek ellenére a két sztár ragaszkodik ahhoz, hogy csak közeli barátok, de ezt aligha hiszik el azok, akik kapcsolatot sejtenek közöttük. Ugyan Lady Gaga még egyedülálló, Bradley Coopernek még mindig van barátnője, akitől gyermeke is született. Irina Shayk láthatóan ügyelt arra, hogy egyetlen grimasz se utaljon arra, problémája van gyermeke apja és Lady Gaga kapcsolatával, de a közeli barátok szerint azért bőven van feszültség a pár között. Irina Shayknak konkrétan elege van ebből az egészből, de a bennfentesek szerint ez nem fogja megtörni a kapcsolatukat – írja a The Sun.