Komoly büntetésre számíthat Jussie Smollett, az önmagát megverető színész

Forrás: Fox -
Jussie Smollett verés büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Empire sorozat sztárját csúnyán megverték, csakhogy kiderült, a színész bérelte fel támadóit. Csúnyán megütheti a bokáját. 

Jussie Smollett, az Empire című sorozat színes bőrű és nyíltan meleg színészének nevét februárban az egész világ megismerhette. Azt állította ugyanis, hogy két férfi megverte az utcán, ám kiderült, hogy valószínűleg megrendezett támadás történt, vagyis Jussie saját maga bérelt fel az embereket, hogy megtámadják.

Jussie Smollett Forrás: Fox

A két férfi ugyanis, akit a térfigyelő kamerák felvételén látni lehetett, Jussie ismerősei: mindketten statiszták az Empire sorozat forgatásán, egyikük pedig a színész személyi edzője is. Bevallották, hogy Jussie felbérelte őket, ezért bíróság elé került a színész. A minimum, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre számíthat tette miatt – írja az ABC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.