Tizenöt késszúrással ölte meg 11 éves lányát egy asszony

gyilkosság anyaság késszúrás gyermekgyilkosság késelés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idősebb férfival látta sétálni 11 éves lányát Rosa Alcides Rivera, majd 15 késszúrással megölte őt. Azt hitte, a férfi megrontotta a gyerekét. 

Rosa Alcides Rivera nem tudta visszafogni az indulatait, amikor egy idősebb férfi társaságában látta sétálni 11 éves lányát – írja a Mirror –, ezért tizenöt késszúrással megölte a gyermeket. A cikk szerint azért tette ezt, hogy a lány ne tudjon lefeküdni a férfival vagy bárkivel.

A rendőrség egyelőre nyomoz a gyilkosság körülményeivel kapcsolatban Forrás: Thinkstock

Kórházba sietett az akkor már élettelen testtel, ahol a személyzet közölte a 28 éves anyával, hogy már nem tudnak rajta segíteni. Mikor a floridai kórház dolgozói érdeklődtek a gyermek sebei felől, az anya előhúzta a kést, majd fenyegetőzni kezdett. Végül sikerült ártalmatlanná tenni az asszonyt, aki először tagadta, majd beismerte tettét.

A rendőrség egyelőre még nyomoz a gyilkosság körülményeivel kapcsolatban, de az első számú gyanúsított az anya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.