Egy rendőr állítja, életben lehet a 12 éve eltűnt Maddie McCann

Forrás: Getty Images -
maddie McCann eltűnés rendőr nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rendőr állítja, hamarosan megoldódhat Maddie McCann eltűnésének rejtélye.

Dokumentumfilmet készített a Netflix, amelyben Maddie McCann eltűnését dolgozták fel. Mint ismeretes, a kislánynak 2007-ben a család portugáliai nyaralásán veszett nyoma. A filmből megdöbbentő dolgokra derült fény: egy gyermekvédelmi rendőr, Jim Gamble azt állítja, jó nyomon haladnak, és hamarosan megoldódhat a közel 12 éve húzódó ügy.

Madeleine McCann 12 éve tűnt el Forrás: Getty Images

A férfi azt mondta, Portugália remek hely az emberkereskedők számára, hiszen innen hajóval gyorsan át tudják vinni az áldozatokat más országokba. Szerinte a rendőrök ott hibáztak Maddie eltűnésekor, hogy először a szülőket kezdték el gyanúsítani, így időt adtak a bűnözőknek.

Meggyőződése szerint a technika már olyan fejlett, hogy közel járhatnak az ügy megoldásához. Lassan minden a helyére kerül, és össze fog állni a kép, mi is történhetett pontosan. Gamble úgy véli, a kislány még mindig életben van, hiszen így az értéke is igen nagy az emberkereskedők számára – számolt be róla a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.