Egy brit pár azt állítja, hogy Marrákesben látták Madeleine McCannt néhány nappal az eltűnése után. 

A Netflix dokumentumfilmet készített Madeleine McCann eltűnéséről, amelyben megszólal egy brit pár is, akik úgy vélik, látták a gyermeket. Ray Pollard és felesége, Mari Olli, akik Spanyolországban élnek, éppen Marrákesben nyaraltak Madeleine eltűnésének idején, és meggyőződésük, hogy ott látták a kislányt, méghozzá egy benzinkútnál.

Madeleine McCannt látta egy brit párForrás: Getty Images

Egy férfival volt, akitől azt kérdezgette, hogy láthatja-e most már az édesanyját. Nem hétköznapi Észak-Afrikában egy szőke, zöld szemű kislány, ezért is jegyezte meg a pár a futó találkozást, akkoriban azonban ők még nem értesültek Madeleine McCann eltűnéséről. Ha tudtuk volna, hogy eltűnt egy kislány, akkor tehettünk volna valamit  – mondta Ray Pollard. – De nem tudtuk, ez a legidegesítőbb az egészben" – tette hozzá. Mari Olli 99,9 százalékban biztos abban, hogy akkor Madeleine-t látták a benzinkútnál. „Egyedül ácsorgott egy férfival. Szomorúnak és elveszettnek tűnt" – mondta a nő.

Hozzátette, amint értesültek a gyermek eltűnéséről, szóltak a portugál hatóságoknak arról, mit láttak, de a rendőrség „nem akarta tudni". Később a Scotland Yardnak is jelentették, valamint Madeleine McCann szüleinek is küldtek e-mailt az esetről – írja a The Sun.

Madeleine McCann eltűnése: a szülők csak fedősztorinak használják?

Maddie McCann eltűnése több mint egy évtizede rejtély, egyesek szerint azonban nem akkora titok, hogy mi történhetett, csak senki nem meri kimondani. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!