Madeleine McCann szülei a kislány eltűnésének 11. évfordulójára emlékeztek a Facebookon

Forrás: Getty Images -
eltűnés szülők évforduló Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei szívszorító üzenetet tettek közzé a kislányuk eltűnésének 11. évfordulóján. A szülők leszögezték, a keresés folytatódik, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a gyermeküket. 

Madeleine McCann 11 évvel ezelőtt tűnt el egy apartmanból Portugáliában. A szülei a barátaikkal vacsoráztak a közelben, eközben rabolta el valaki a gyermeket az alvó testvérei mellől. Szüntelenül keresik a kis Maddyt, egyelőre azonban nem jártak sikerrel. A szülők ennek ellenére nem adják fel, ahogy a rendőrség sem. Újabb és újabb forrásokat kapnak, hogy folytathassák a nyomozást. Madeleine eltűnésének 11 évfordulója alkalmából a szülők, Kate és Garry a kislány hivatalos Facebook-oldalán üzentek a támogatóknak.

Madeleine McCann 11 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Azt írják, egyre nehezebben szólalnak meg az évfordulókon, és habár nagyon elfoglalt életet élnek, Madeleine mindig hiányzik nekik. „

A kitartás és a remény megmaradt

köszönik a támogatásokat

Eddig több, mint 4 milliárdot költött a rendőrség, hogy megtalálják Madeleine McCann-t


A rendőrség eddig több, mint 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költött a 2007. május 3-án eltűnt Madeleine McCann megtalálására. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.