csonttörés TV2 híradós combcsont Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó a kamerák előtt árulta el, hogy érzi magát a combtörése után.

Másfél hete egy rossz lépés következtében Marsi Anikó eltörte a combcsontját. A TV2 híradósa ennek ellenére a héten már folytatta a munkát: mankóval, begipszelve ült le a kamerák elé. Most a FEM3 vendége volt, ahol elárulta, hogy most már egész jól érzi magát.

Azt mondták, hogy összesen hat hétig marad a fekvőgipsz, de ebből már majdnem kettő eltelt, úgyhogy már csak négy hét. (...) Azon a héten, amikor bent voltam a kórházban, nagyon sokat olvastam, és egyébként jól is esett. Akkor a kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy elolvastam végre azokat a könyveket, amelyeket már régóta szerettem volna, de nem volt rá időm. Ennél sokkal több új szokást nem tudnék beújítani. (...) A nagyobbik gyermekem, aki 13 éves lesz nem sokára, ő nagyon felnőttesen kezeli ezt a helyzetet. Segítenek, a mankót alám rakják satöbbi... A kisebbik viszont sokkal jobban aggódik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.