Megőrülnek a férfiak Sebestyén Ági szexi fotójáért

mell szexi Sebestyén Ágnes dekoltázs kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogta magát vissza a közösségi oldalán Sebestyén Ági: szexi dekoltázst villantott.

Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági nagyon büszke az idomaira, amelyeket szívesen meg is mutat a követőinek a közösségi oldalán. Ezúttal egy szexi fűzőbe bújt, és egy mélyen dekoltált felsőben villantotta meg méretes kebleit.

Jöttek is kommentek szép számmal a képhez, a férfiak egyből ki is jelentették, hogy ők észre sem vették a fűzőt...

Kids’ Choice Awards 2019: ezeket a tiniket több millióan követik a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kids-choice-awards-2019-ezeket-a-tiniket-tobb-millioan-kovetik-a-kozossegi-oldalakon.htmlA már több mint 30 éves Kids' Choice díjátadó a világsztárok mellett felvonultatta narancssárga szőnyegén a világ legkövetettebb influencereit is. Brazíliától a Fülöp-szigeteken át öt olyan fiatalt faggattunk, akiket összesen több mint három magyarországnyi ember követ az Instagramon. A Life.hu-nak elárulták, szerintük mi a sikerük titka, amiért 30 milliónál is több ember figyeli a mindennapjaikat a közösségi médiában. TV + SztárokOrigoVajna Timi a közösségi oldalán árulja a Lamborghinijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-vajna-timi-a-kozossegi-oldalan-arulja-lamborghinijet.htmlVajna Timi a közösségi oldalán árulja fekete Lamborghinijét. TV + SztárokOrigoA követővásárlásról nyilatkozott Viszkok Fruzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190329-a-kovetovasarlasrol-nyilatkozott-viszkok-fruzsi.htmlViszkok Fruzsi, az ország egyik legismertebb social media sztárja exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Los Angelesben. Bár Fruzsi ritkán nyilatkozik, most kivételt tett, ugyanis lapunk mellett Magyarországról ő is részt vehetett a Kids' Choice díjátadón. A nagyszabűsú esemény mellett természetesen szóba jött a magya influenszerek helyzete, a vásárolt követők, valamint a social media szereplőinek megítélése is.TV + SztárokOrigoRadics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-radics-gigi-helyett-ok-lehetnek-eselyesek-az-xfaktor-mentoranak.htmlRadics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy szamtanú Lovasi András balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megszolalt-egy-szamtanu-lovasi-andras-baleseterol.htmlA Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amiben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten.TV + Sztárok--Egy légitársaság még mindig egy schumacheres videóval reklámozza a biztonságothttp://www.life.hu/sztarok/20190328-egy-legitarsasag-meg-mindig-egy-schumacheres-videoval-reklamozza-a-biztonsagot.htmlMichael Schumacher hasonmása szerepelt egy légitársaság megrendelésére készült videóban, amelyben a biztonságra hívják fel a figyelmet. A rajongók szerint ízléstelen, hogy ennyi évvel a baleset után még mindig nem cserélték ki a reklámanyagot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.