Radics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentorának

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi X-Faktor mentor Radics Gigi Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Radics Gigi idén már nem erősíti az X-Faktor mentorcsapatát. Nemes, de sok munkával járó feladatnak tartja, ami miatt a saját pályáját kellett háttérbe szorítania, mostantól pedig inkább a karrierjére koncentrálna. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki fogja őt váltani a székben, de találgatások természetesen már vannak.

Radics Gigi már nem lesz mentor Forrás: RTL Klub

A Blikk szerint az sem kizárt, hogy egy már tapasztalt nőt kérnek fel ismét a feladatra, vagyis nem lenne meglepő, ha mondjuk Tóth Gabi ülne vissza újra a mentorok közé.
Rajta kívül az extravagáns, szókimondó Pásztor Anna is esélyes lehet, aki már volt tehetségkutató zsűrije. De Csobot Adél vagy Tóth Andi is jó választásnak tűnne a feladatra, ahogy Tóth Vera, vagy éppen Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.