Vasvári Vivien  nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. 

Vasvári Vivinek nincs problémája azzal, hogy megmutassa a testét, de csakis ízléses felvételeken. Korábban is készültek már róla meztelen fotók, és nem zárkózik el egy hasonló felkéréstől a későbbiekben sem.

Vasvári Vivit gyakran keresik fel szexajánlatokkalForrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

„Az ízléses erotikával sosem volt gondom, hiszen rólam is készültek már meztelen képek, ezek teljesen vállalható fotók, akár a gyerekeim előtt is. Teljesen természetes dolog egy meztelen férfi vagy női test, nem értem, mit kell ódzkodni tőle. Vannak határok persze, amiket nem lépnék át soha, ha jönne egy újabb felkérés, az igényes képektől nem zárkóznék el. Van, ami azonban tabu nálam, például az úgynevezett »tárogatást« nagyon nem tartom ízlésesnek”– árulta el Vivi. 

Akadnak azonban olyan megkeresések, amelyek nem férnek bele az értékrendjébe. Egy dögös fotósorozat után szép számmal kap ajánlatot filmes munkákra vagy szexuális aktusra is.

„Jöttek már ilyen típusú megkeresések, sőt a mai napig is akadnak, de ezek szóra sem érdemesek. Boldog párkapcsolatban élek és egy kétgyerekes édesanya értékrendjébe nem férnek bele, ennek fényében dühítőek is. Sokan egyszerűen csak a közösségi oldalamra írnak, igyekszem tudomást sem venni róluk” – mondta a Borsnak Vivi.