Britney Spears 30 napot töltött a pszichiátrián, most távozott

Sam Asghari Britney Spears mentális egészség pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja egészségi állapota miatt omlott össze Britney Spears. Az énekesnő önként vonult be a pszichiátriára, hogy újra rendbe jöjjön és édesapja mellett lehessen. A 30 napos kúra most ért véget. 

Harminc napot töltött a pszichiátrián Britney Spears. Az énekesnő önként vonult be az egészségügyi létesítménybe. Idegösszeroppanását az édesapja egészségi állapota okozta. A férfi több műtétre is szorult az utóbbi időben.

Britney Spears összeomlott Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Amikor kiengedték, eltöltött egy kis időt a Beverly Hillsben található Montage hotelben a barátjával, Sam Asgharival. Itt már a lesifotósok várták őket a távozáskor. A képeken látszik, hogy az énekesnő még mindig össze van törve.

Bejelentette azt is, hogy erre az évre lemondja az összes koncertjét annak érdekében, hogy mentálisan ismét talpra tudjon állni – írja a Daily Mail.

A róla készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Rákóczi Feri és családja Srí Lankán vannak: nincs internet, és kijárási tilalom vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-rakoczi-feri-es-csaladja-sri-lankan-vannak-nincs-internet-es-kijarasi-tilalom-van-ervenyben.htmlRákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaralnak, de szerencsére távol a robbantások helyszínétől: ettől függetlenül nincs internetük, és kijárási tilalom van. TV + Sztárok--Csodás alakja van Kasza Tibi feleségének néhány hónappal a szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csodas-alajka-van-kasza-tibi-felesegenek-nehany-honappal-a-szules-utan.htmlManker úgy néz ki, mintha mi sem történt volna: a hasa pontosan olyan lapos, mint a terhesség előtt. TV + Sztárok--Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese elárulta, mire költi nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-huszti-kata-az-exatlon-hungary-gyoztese-elarulta-mire-kolti-nyeremenyet.htmlHuszti Kata kemény küzdelem árán nyerte meg az Exatlon Hungaryt és a 20 millió forint fődíjat: elárulta, mire költi. TV + SztárokOrigoSenki sem gondozza Cserháti Zsuzsa sírját – Charlie kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-senki-nem-gondozza-cserhati-zsuzsa-sirjat-charlie-kiakadt.htmlSzörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Charlie-n kívül senki sem gondozza. TV + SztárokOrigoHalle Berry a fürdőkádból posztolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-halle-berry-a-furdokadbol-posztolt.htmlHalle Berry a fürdőkádból posztolt egy szexi fotót. TV + Sztárok--Csősz Boglárka megható ajándékot kapott húsvétra a személyzettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csosz-boglarka-meghato-ajandekot-kapott-husvetra-a-szemelyzettol.htmlIsztambuli otthonában töltötte a húsvétot Csősz Boglárka. A közösségi oldalán elmondta, hogy a vallás miatt ott igen kevesen tartják ezt az ünnepet, így a személyzet megható ajándékkal kedveskedett neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.