Új darabban játszik Nagy Sándor színész. Egy vőlegényt alakít majd, ennek kapcsán pedig elmesélte, hogyan él most, szeretne-e megházasodni a jövőben. 

"Most egyedül vagyok, és vagy megtalálom azt az embert, akivel leélem az életem, vagy nem" – mesélte a Story magazinnak Nagy Sándor színész, akit új darabban láthatnak a nézők. Szente Vajk rendezésében egy vőlegényt játszik, és azt mondta, hogy sok hasonlóság van közte és a karaktere között. 

Nagy Sándor Tony szerepében Chazz Palminteri A hűtlenség ára című krimivígjátékának próbájánForrás: MTI/Kallos Bea

A jóképű színész elmondta, hogy bár most nem él párkapcsolatban, családot és gyerekeket szeretne. "Van néhány alapvető elképzelésem, hogy milyen társra vágyom. Fontos, hogy közösek legyenek a célok, az irányok, azonos dolgokban higgyünk, és hogy kapcsolatunk valódi alapokon nyugodjon. De nem görcsölök azon, hogy mikor jön az igazi, és nem is keresem. Tudni fogom, ki ő, ha találkozunk, mert az élet fontos dolgaiban nincs kérdés" – fogalmazott Nagy Sándor, aki a házasságról is kifejtette a véleményét. 

"Nem tudom, hogy 2019-ben mennyire van létjogosultsága a házasságnak. Én nagyon szeretnék hinni benne, de szerintem ez csak akkor működhet a mai telefonnyomkodós, nem beszélgetős világban, ha két olyan ember találkozik, akik nagyon egy hullámhosszon vannak" – mondta a lapnak a színész, aki szerint házasodni csak stabil érzésekkel érdemes.