Így néz ki Freddie Mercury húga, Kashmira Cooke

Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db -
testvér Bohém rapszódia (film) Freddie Mercury Kashmira Cooke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatjuk, hogyan néz ki Freddie Mercury 67 éves húga, Kashmira Cooke.

A tavalyi év egyik legnagyobb filmsikere kétségtelenül a Bohém rapszódia volt. A főszereplő, Rami Malek olyannyira jól alakította Freddie Mercuryt, hogy Oscar-díjjal is kitüntették. Az alakítása pedig nemcsak a szakma tetszését nyerte el, hanem a legendás énekes húgáét is.

A most 67 esztendős Kashmira Cooke teljesen odáig volt Rami Malek tehetségéért és még a film londoni premierjén is tiszteletét tette tavaly ősszel. Az eseményre fiát, Jamalt is magával vitte.

Kashmira Cooke 67 évesen is mesésen néz ki Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
Csobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Vasvári Vivi megműttetné az orrát, ám az orvosa nem vállaljahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-vasvari-vivi-megmuttetne-orrat-de-orvosa-nem-vallalja.htmlVasvári Vivi imádja a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megműttetné, de az orvosa nem vállalja. TV + SztárokOrigoTyra Banks nagyon dögös bikiniben: 45 évesen is szexi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tyra-banks-nagyon-dogos-bikiniben-45-evesen-is-szexi.htmlTyra Banks a Sports Illustratedben mutatta meg, hogyan néz ki 45 évesen bikiniben: igazi bombázó. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski teljesen meztelenül mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emily-ratajkowski-teljesen-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlEmily Ratajkowski nem bírja sokáig elviselni magán a ruhát: idomait a haja takarja. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta új párját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-abel-anita-megmutatta-uj-parjat.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.