Sebestyén Balázs feleségével szeretett volna megnézni egy sorozatot, de a tervük meghiúsult: ezért borult ki a műsorvezető.

Balázs és felesége a Csernobil című dokumentumsorozatot szerették volna megnézni egyik este, de erre nem került sor, ezért borult ki az adásban Balázs. A műsorvezető ugyanis belealudt a gyerekei altatásába, és ez már nem az első alkalom.

Sebestyén Balázs állandóan elalszikForrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Vikivel eldöntöttük, közösen megnézzük, de megint elaludtam, és rá kellett jönnöm, már semmire sincs időm. Állandóan elalszom a két gyerekkel, és ettől most már kivan a tököm. Nincsen soha estém! Örülnék, ha a srácok elaludnának, én pedig föl tudnék kelni mellőlük és még lenne valami az estémből. Ám egy sorozatrészt sem tudok megnézni, mert fél kilenckor már durmolok a fiaimmal, és éjfél körül boxeralsóban támolygok ki a szobájukból. Imádom őket, de ettől már kivagyok” – idézi a Blikk Balázst. „Néha kérnék egy kis szünetet. A szabad hétvégéről már lemondtam, csak hét közben kérnék két szabad estét” – mondta, majd azt is elárulta, felesége miért nem keltette fel. „Vikivel van egy megállapodásunk, hogy otthon csak akkor keltjük fel a másikat, ha az valóban indokolt. Ezzel nincs is semmi bajom” – tette hozzá a műsorvezető.