Sebestyén Balázst zaklathatta az a nő, akit gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. Most megszólalt a nő édesanyja is.

A Blikk információi szerint Sebestyén Balázs a rendőrséghez fordult, miután egy zaklatója túl messzire ment. A lap munkatársai úgy tudják, hogy feltételezett zaklatóját szerda reggel a rendőrség ébresztette, majd kihallgatták.

Sebestyén Balázs zaklatóját hallgathatta ki a rendőrségForrás: RTL

A Blikk újságírójának sikerült megszólaltatnia a nő anyját is. "Nem tudom pontosan, milyen butaságot csinált, nekünk sem árulja el. Egyszerűen nem mond semmit. Nem tudjuk, mi vár még ránk és a lányunkra. A férjem és én egész életünkben tisztességes, becsületes emberek voltunk, akik most ilyen lehetetlen helyzetbe kerültek. A lányomért bármire képes vagyok, bármit is tett, mi mellette leszünk" – mondta az asszony. A kihallgatott asszonyt is elérték, aki azt mondta, hogy csak tanúként hallgatták ki. 

A rendőrség azonban mást mond: "Zaklatás vétsége miatt egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem kívánunk adni" – írta válaszában a rendőrség. 

Sebestyén Balázst is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, de nem kívánt nyilatkozni.