Három dimenziós installációban lehetnek részesei a látogatók Diana hercegnő halálos balesetének, és arra is megkereshetik a választ, hogy vajon mi okozta a tragédiát – ezt a borzalmas látványosságot alkotta meg a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum.

Ízléstelen látványossággal készül látogatóinak a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum. Úgy vélik, a látogatók gond nélkül kifizetik majd a körülbelül 7 ezer forintos belépőt azért, hogy három dimenzióban láthassák Diana hercegnő halálos balesetét. 

A látványosságot megálmodók azt mondják, végigjárják majd az utat a Ritz Hoteltől a baleset helyszínéig, láthatják a halott hercegnő testét – vér nélkül – és teóriákat is gyárthatnak. Mindezt természetesen gyerekekkel együtt, igazi családi programként – írja a Mirror.

Tragikus körülmények között hunyt el Lady DianaForrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

A végén pedig kérdéseket is tesznek fel Lady D. halálával kapcsolatban, amelyek az ismert teóriákhoz kapcsolódnak. Így például a látogatók válaszolhatnak arra, hogy vajon volt-e köze a balesethez a királyi családnak, és arra is, hogy lehetett-e várandós Lady Diana. A hercegnő rajongói felháborítónak tartják a múzeum tervét.