Diana hercegnő halálos balesetéből készít vásári látványosságot egy múzeum

látványosság tenessee baleset halálos baleset Diana hercegnő múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három dimenziós installációban lehetnek részesei a látogatók Diana hercegnő halálos balesetének, és arra is megkereshetik a választ, hogy vajon mi okozta a tragédiát – ezt a borzalmas látványosságot alkotta meg a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum.

Ízléstelen látványossággal készül látogatóinak a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum. Úgy vélik, a látogatók gond nélkül kifizetik majd a körülbelül 7 ezer forintos belépőt azért, hogy három dimenzióban láthassák Diana hercegnő halálos balesetét.

A látványosságot megálmodók azt mondják, végigjárják majd az utat a Ritz Hoteltől a baleset helyszínéig, láthatják a halott hercegnő testét – vér nélkül – és teóriákat is gyárthatnak. Mindezt természetesen gyerekekkel együtt, igazi családi programként – írja a Mirror.

Tragikus körülmények között hunyt el Lady Diana Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

A végén pedig kérdéseket is tesznek fel Lady D. halálával kapcsolatban, amelyek az ismert teóriákhoz kapcsolódnak. Így például a látogatók válaszolhatnak arra, hogy vajon volt-e köze a balesethez a királyi családnak, és arra is, hogy lehetett-e várandós Lady Diana. A hercegnő rajongói felháborítónak tartják a múzeum tervét.

Egy nő megmutatta, hogyan kell egyben bekapni egy tölcsér fagyithttp://www.life.hu/news/20190520-egy-no-megmutatta-hogyan-kell-egyszerre-bekapni-egy-tolcser-fagyit.htmlPróbáltál már egyben bekapni egy egész tölcsér fagyit? Nem? Akkor megmutatjuk, milyen, amikor valaki nemcsak megpróbálja, hanem meg is csinálja. NewsOrigoA 20 éves Max óvodásként viselkedik, a párja pedig az apukájakénthttp://www.life.hu/news/20190524-a-20-eves-max-ovodaskent-viselkedik-parja-pedig-az-apukajakent.htmlNem szokványos párkapcsolatban él a 20 éves Max és kedvese, Johnny. A nő a nap nagy részében úgy viselkedik, mint egy 5 éves óvodás, a párja pedig az apját játssza. News--Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvújának már csak napjai lehetnek hátrahttp://www.life.hu/news/20190522-malajzia-utolso-him-szumatrai-orrszarvujanak-mar-csak-napjai-lehetnek-hatra.htmlMegromlott egészségi állapota miatt már csak napjai lehetnek hátra Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvújának – közölte kedden a Borneó szigetén lévő maláj állam, Sabah vadvédelmi hatósága. News--Fehér fényárban úszó, hatalmas meteoritot láttak Ausztrália fölötthttp://www.life.hu/news/20190524-feher-fenyarban-uszo-hatalmas-meteoritot-lattak-ausztralia-folott.htmlFehér fényben úszó, hatalmas tűzgömb szelte ketté az ausztrál eget a napokban. A szakértők elárulták, hogy tehet-e kárt egy ilyen égitest a Földön. News--Vegán étrendre fogták másfél éves gyermeküket, a kicsi majdnem belehalthttp://www.life.hu/news/20190524-vegan-etrendre-fogtak-masfel-eves-gyermekuket-a-kicsi-majdnem-belehalt.htmlBörtönbüntetést kapott az a svéd házaspár, akik vegán étrenden tartották gyermeküket. A kicsi a kórházban kötött ki alultápláltság miatt. NewsOrigo50 éve történt a holdra szálláshttp://www.life.hu/news/20190524-50-eve-tortent-a-holdra-szallas.htmlA NASA különleges fotóiból adtak ki egy könyvet a holdra szállás 50. évfordulója alkalmából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.