Undorító dolgot művelt Meghan Markle apja, Thomas Markle

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Thomas Markle undorító Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle apja undorító dolgot művelt, hogy móresre tanítsa a fiát. 

Meghan Markle apja annak idején hagyta, hogy tinédzser fia a házban füvezzen, ám amikor a hercegné megszületett, változtatott a szabályokon. A fiú azonban nem tartotta be az új házirendet, ezért móresre tanította őt Thomas Markle.

Meghan Markle apja furcsa módszerrel tanította móresre a fiát Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Egy alkalommal Tom és egy barátja a nappaliban füveztek, Meghan pedig a gyerekszobában sírt. Az apa bejelentette a fiúknak, hogy felmegy kicserélni a baba pelenkáját, majd nem sokkal később megjelent a nappaliban, és leült közéjük.

A kezében ott volt a pelus, majd elővett egy kiskanalat a zsebéből, és elkezdte enni annak tartalmát.

Ennek láttán a fiúk azonnal kimenekültek a házból. Természetesen később kiderült, hogy egy tiszta pelenkába öntött csokipudingot falatozott, de a rendkívül gusztustalan trükk hatásosnak bizonyult – írja a Mirror.

Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, melynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást a legtöbbek szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-csisztu-zsuzsa-hazassaga-nehezsegeirol-vallott.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElárverezik Gáspár Győzőék családi ékszereithttp://www.life.hu/sztarok/20190613-elarverezik-gaspar-gyozoek-csaladi-ekszereit.htmlElárverezik Győzikéék családi ékszereit: a család nem akarja annyiban hagyni a dolgot. TV + Sztárok--Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.