Balsai Móni lebetegedett: elmarad az előadása is

Fotó: Mudra László - Origo -
elmarad betegség Balsai Móni Centrál Színház előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balsai Móni lebetegedett, emiatt elmarad az előadása is.

Rossz hírt közölt a Centrál Színház a hivatalos Facebook-oldalán: elmarad a Büszkeség és balítélet két színészre című darabjuk.

A Ripost kiderítette, hogy Balsai Móni színésznő betegedett le.

A jegyek természetesen visszaválthatóak.

Majka lemondta a koncertjeit, az is kiderült, kell-e műtenihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-majka-lemondta-a-koncertjeit-az-is-kiderult-kelle-muteni.htmlHangszálproblémái adódtak Majkának, így az egész heti koncertjeit le kellett mondania. Most kiderült, hogy meg kell-e műteni. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül szelfizett Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20190614-anyaszult-meztelenul-szelfizett-pumped-gabo.htmlPumped Gabo pucéran fotózkodott a tükör előtt. TV + Sztárok--Bochkor Gábor cáfolta, hogy újra összeáll Boros Lajossalhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bochkor-gabor-cafolta-hogy-ujra-osszeall-boros-lajossal.htmlBochkor Gábor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a jövőben újra együtt rádiózik Boros Lajossal. TV + SztárokOrigoÚjra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoEgy ismerős kitálalt Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-egy-ismeros-kitalalt-bradley-cooper-es-lady-gaga-kapcsolatarol.htmlKiderült, hogy valóban nagyon szoros a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között. TV + Sztárok--Bradley Cooper édesanyja miatt mehetett tönkre a színész és Irina Shayk kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-bradley-cooper-edesanyja-miatt-mehetett-tonkre-a-szinesz-es-irina-shayk-kapcsolata.htmlÁllítólag Bradley Cooper édesanyja miatt szakított a színész Irina Shaykkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.