Teljes a családi harmónia Gönczi Gáboréknál. A híradós most arról is mesélt, hogyan tartják életben a szerelmüket feleségével, Ildikóval. 

Fogyásáról, az edzésről és családi életéről is mesélt Gönczi Gábor a Story magazinnak adott interjújában. Három hónap alatt 10 kilótól sikerült megszabadulnia. De nemcsak erről beszélt, hanem arról is, hogy a két és fél éves Áron mellett hogyan tartják életben a szerelmüket. 

„Irtózatosan érzelmesek vagyunk, pillanatok alatt váltunk: anyából és apából átmegyünk szerelmespárba. Ilyenkor előfordul, hogy már vissza kel fognunk, fékeznünk kell magunkat” – mesélte a lapnak Gönczi. Most, hogy már nem akkor vannak kettesben, amikor akarnak, felértékelődtek a közös pillanatok. 

„Előfordul, hogy Ildi lejön a koncertünkre, és úgy néz rám, mint, amikor öt évvel ezelőtt egy fellépésünkön megismerkedtünk. Ugyanolyan szerelmes tinilány lesz belőle egy szempillantás alatt” – folytatta a híradós. 

Amikor a városban randevúznak, még mindig úgy készülnek rá, mint a kapcsolatuk elején. „Ő (Ildi) új ruhát vesz magának előtte, és én is bedobom magam. Egy biztos: Ildi tudja, hgoyan pakoljon arra a bizonyos tűzre, hogy azonnal lángra lobbanjak tőle” – osztotta meg a lappal Gönczi Gábor.