Harry herceg sem menekül: haját gyászolják az alattvalók

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
kopasz haj Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi családban generációkon keresztül öröklődik a kopaszodás. Úgy tűnik, most Harry herceget is elérte az átok. Gyönyörű vörös haját gyászolják az alattvalók. 

„R.I.P. Harry haja” – ezzel a felütéssel jelent meg cikk a minap a Daily Star oldalán. A herceg a Nemzetközösségek ifjú tagjaival találkozott Londonban. Épp megölelte egyiküket, amikor lefotózták. Így látni lehet, hogy őt is elérte a családi átok: kopaszodik.

Nagyapja, Fülöp herceg, apja, Károly herceg és bátyja, Vilmos herceg is alig büszkélkedhet már némi hajzattal. Ő eddig dús, vörös hajkoronájával villogott. Elölről ugyan még mindig dúsnak tűnik, de a feje tetején már egy méretes kopasz folt éktelenkedik. Azért valljuk be, még így is jóképű.

Harry herceg is kopaszodik Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Szulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot a magánéletébehttp://www.life.hu/sztarok/20190711-szulak-andrea-nem-avatja-be-a-nyilvanossagot-maganeletebe.htmlSzulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne feleségül. TV + Sztárok--Robbie Williams azt mondja, hogy majdnem öngyilkos lett egy kísértet miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190711-robbie-williams-azt-mondja-hogy-majdnem-ongyilkos-lett-egy-kisertet-miatt.htmlÖngyilkos gondolatai voltak a húszas éveiben Robbie Williamsnek. Azt mondja, hogy ezt egy kísértet idézte elő nála. TV + Sztárok--Hajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hajdu-peter-smsben-szakitott-volt-baratnojevel.htmlEgy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. TV + SztárokPártos Csilla békülne, de Pécsi Ildikó nem enged volt menyénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-partos-csilla-bekulne-de-pecsi-ildiko-nem-enged-volt-menyenek.htmlKiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni. TV + SztárokOrigoMegmutatta új szerelmét Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-megmutatta-uj-szerelmet-jolly.htmlAz életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. TV + Sztárok--A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.