Férfiak állítják: ezek a legnehezebb pillanatok az életükben

Forrás: Shutterstock -
férfilét erekció borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reddit nyomán a Men's Health szedte össze, hogy melyek a legnehezebb dolgok, ha valaki férfinak született. Mi azért azt mondjuk, soha nagyobb gondja ne legyenek senkinek. Íme, a lista. 

Sokan tarthatatlannak vélik azt az elvárást, hogy mindig frissen borotváltak legyenek. Többen az ádámcsutka megvágásától rettegnek.

Voltak, akik azt említették, hogy vizelés után még marad pár csepp a húgycsőben, ami foltot hagy az alsónadrágon.

Külön kínszenvedésként merült fel a nem kívánt erekció is: ami valóban kínos pillanatokat okozhat.

Forrás: Shutterstock

Többen az elvárt szerepeket említették, mint például azt, hogy a férfinak kell kezdeményeznie – szedte össze a portál.

Feltételesen szabadult az olaszliszkai emberölés elsőrendű vádlottjahttp://www.life.hu/news/20190715-feltetelesen-szabadult-az-olaszliszkai-emberoles-elsorendu-vadlott.htmlFeltételesen szabadult a 2006-os olaszliszkai ügy elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek 17 év szabadságvesztésre emberölés és rongálás bűntette miatt. A férfi hétfőn hajnalban hagyta el a Szegedi Fegyház és Börtönt – tapasztalta a helyszínen a közmédia munkatársa. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoSzekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottakhttp://www.life.hu/news/20190714-szekrenyajtofogantyut-talalt-ettermi-kajajaban-a-lany-vizsgalatot-inditottak.htmlSe vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. NewsOrigoNew Yorkban hetvenezren maradtak áram nélkülhttp://www.life.hu/news/20190714-new-yorkban-manhattanben-hetvenezren-maradtak-aram-nelkul.htmlKörülbelül hetvenezer ember maradt áram nélkül szombat este az egyesült államokbeli New Yorkban, ahol leállt, illetve akadozott a metróközlekedés, továbbá emberek ragadtak a liftekben. Nem működtek a forgalmi jelzőlámpák sem, ami a felszíni közlekedést nehezítette. News--„Zöldfolyosó” nyitását rendelték el a turisták számára a csernobili zónábanhttp://www.life.hu/news/20190712-zoldfolyoso-nyitasat-rendeltek-el-a-turistak-szamara-a-csernobili-zonaban.htmlVolodimir Zelenszkij ukrán elnök rendeletet adott ki szerdán, amelyben egyebek mellett szerepel egy úgynevezett „zöldfolyosó” létesítése a csernobili övezetben, hogy zavartalanul látogathassák a turisták a területet. News--Hurrikánriadó van Louisianában, pusztító viharok Pennsylvaniában és Marylandbenhttp://www.life.hu/news/20190712-hurrikanriado-van-louisianaban-pusztito-viharok-pennsylvaniaban-es-marylandben.htmlHurrikánriadót hirdettek ki csütörtökön Louisiana államban, és pusztító viharok sújtják Pennsylvaniát és Marylandet. A Barry névre keresztelt trópusi vihar csütörtökön este a Mexikói-öböl felett 1-es erősségű hurrikánná alakult, ezért John Bel Edwards louisianai kormányzó kihirdette a hurrikánriadót. A déli tagállam nagyvárosában, New Orleansban LaToya Cantrell polgármester már szerdán szükségállapotot rendelt el. News--A jövő héten visszatér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190714-a-jovo-heten-visszater-a-kanikula-idojaras.htmlAz esős, borús, viharos napok után a jövő hét vége már sokkal kellemesebbnek látszik: visszatér a napsütés, a strandidő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.