Laklóth Aladár egy lóversenyen szenvedett balesetet

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
baleset lóverseny Laklóth Aladár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lóversenyen szenvedett balesetet Laklóth Aladár. A színész kórházba került.

Laklóth Aladár leesett a lóról, az állat pedig a mellkasára tiport az Érdi Vágta sztárfutamán – számolt be róla a Blikk. A helyszínen lévő mentők egyből odarohantak és megkezdték az ellátását, stabilizálták az állapotát. Ezt követően kórházba vitték és éjszakára bent tartották.

Sosem hordok 'kobakot', most azonban valamiért mégis felvettem, az mentett meg. Harminc éve lovagolok, akár szőrén is megülöm a jószágot, estem is, de komolyabb sérülésem még nem volt. (...) Éjszakára még bent tartottak megfigyelésen a kórházban, enyhe agyrázkódást szenvedtem, a mellkasomon pedig egy patkó alakú zúzódás emlékeztet a történtekre, de csont nem tört. Már jobban vagyok, köszönöm. Rendkívül hálás vagyok Pintér Tibornak és a Simonpuszta Nemzeti Lovas Egyesületnek a gondoskodásért, végig jó kezekben voltam” – nyilatkozta a lapnak a kórházi ágyból a színész.

Laklóth Aladár balesetet szenvedett Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Liz Hurley 54 évesen is lélegzetelállító: meztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-liz-hurley-54-evesen-is-lelegzetelallito-meztelen-fotot-posztolt.htmlLiz Hurley bár 54 éves is elmúlt, bájai akár a harmincéveseké. Ezt most kendzőtelenül meg is mutatta.TV + Sztárok--Tolvai Reni kiakadt a részeg emberekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190716-tolvai-reni-kiakadt-a-reszeg-emberekre.htmlTiszteletlenül viselkedett néhány részeg koncertlátogató Tolvai Renivel. Az énekesnőt nem védik testőrök, közösségi oldalán fakadt ki a történtek miatt. TV + SztárokOrigoVajnat Timi szexi pózban fotóztatta magát méregdrága autójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vajnat-timi-szexi-pozban-fotoztatta-magat-meregdraga-autojaban-foto.htmlVajna Timi luxusjárgányát hívta segítségül legújabb fotójához: extrán szexire sikeredett a végeredmény.TV + SztárokOrigoEFOTT 2019: Sub Bass Monster még nem érzi magát retró előadónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-efott-2019-sub-bass-monster-meg-nem-erzi-magat-retro-eloadonak.htmlA gyulafirátóti Eminem, vagyis Máté Szabolcs, közismert nevén Sub Bass Monster a '90-es évek végén elképesztő gyorsasággal söpört végig rapzenéjével az országos ismertség felé vezető úton. Legendás dalai, mint a Négy ütem vagy a Nincs nő, nincs sírás állandó kellékei a házibuliknak. Szabit az EFOTT-on megtaláltuk, ahol adta magát a kérdés, hová tűnt. TV + SztárokOrigoEFOTT 2019: Siklósi Örs, az AWS énekese az esküvője részleteiről beszélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-efott-2019-siklosi-ors-az-aws-enekese-az-eskuvoje-reszleteirol-beszelt-a-lifehunak.htmlSoha nem csalná meg feleségét Siklósi Örs, az AWS énekese, de azt mondja, a rockerkedésnek megvannak a maga szabályai. Így a koncert utáni bulizás még belefér egy férj életébe is. Az Eurovíziót is megjárt AWS zenekar frontembere nemrégiben házasodott. Az EFOTT-on a Life.hu-nak mesélt az esküvő részleteiről, valamint arról is beszélt, hogy mikorra tervezik első gyermeküket. TV + Sztárok--Pink kiakasztotta rajongóit egy, a gyermekeiről készült fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-pink-kiakasztotta-rajongoit-egy-a-gyermekeirol-keszult-fotoval.htmlPink a gyermekeivel a berlini Holokauszt-emlékműhöz látogatott, az ott készült fotó azonban nem nyerte el a követői tetszését. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.