Meghan Markle B terv volt csak Harry herceg számára: Pippa Middleton volt álmai nője

Forrás: AFP -
Pippa Middleton Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy kegyetlen pletyka kapott szárnyra Harry és Meghan házasságáról. Többen állítják, hogy a hercegné csupán B terv volt Sussex hercege számára.

A királyi család közeli emberek közül többen is azt állítják, Harry herceg először nem Meghan Markle-t akarta elvenni feleségül. Pippa Middleton, Katalin hercegné húga volt az a nő, aki elcsavarta Vilmos herceg öccsének fejét. Többen úgy vélték, igazi álompár lehetett volna belőlük. Csak úgy izzott a levegő körülöttük, amikor együtt voltak.

Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről Forrás: AFP

A pletykák ellenére nem volt köztük semmi, amit Harry nagyon bánt. Mivel Pippa nem őt választotta, így a herceg keresett magának egy B megoldást Meghan személyében, aki feltűnően hasonlít Katalin hercegné húgához. Nem csak külsőleg, belsőleg is komoly egyezések vannak: Meghan és Pippa is szereti az állatokat, a divatot és a hírességek közelségét – írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.