Állítólag Meghan Markle lopta az ötletet a brit Vogue címlapjához

Vogue Meghan Markle magazin lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Meghan Markle lopta a címlapötletét a brit Vogue-hoz.

Mint arról már beszámoltunk, Meghan Markle-t az a megtiszteltetés érte, hogy vendégszerkesztő lehetett a brit Vogue legutóbbi számában. A címlapot is ő készítette el: olyan nőket válogatott össze, akiket nagyon tisztel. Sokaknak nem tetszett azonban a válogatás, volt, aki II. Erzsébetet hiányolta róla, míg mások szerint inkább orvosokat, tanárokat kellett volna címlapra tenni.

Emellett újabb kritika érte Meghant: állítólag már az ötletet is lopta a hercegné. A címlap ugyanis kísértetiesen hasonlít egy ausztrál könyv borítójára, amelybe ő maga írt esszét néhány évvel ezelőtt – számolt be róla a Daily Mail.

Karba Bea így fest bikiniben 68 évesen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-karba-bea-igy-fest-bikiniben-68-evesen-foto.htmlKarda Bea idén tölti 69. életévét, az idő azonban nem fog rajta. Ezt pedig egy bikinis fotóval alá is támasztotta.TV + Sztárok--Vajna Timi megrendítő vallomása: nem akart férje nélkül élni egy percet sem továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-megrendito-vallomasa-nem-akart-ferje-nelkul-elni-egy-percet-sem-tovabb.htmlVajna Timi Gönczi Gábornak mesélt a Tények Plusz adásában Andy Vajna haláláról, az azóta eltelt fél évről. Az özvegy elárulta, sokáig fohászkodott férjéhez, hogy vigye magával, mert nem akar nélküle élni. TV + Sztárok--Luxusyachton fotózták Cicciolináthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-luxusyachton-fotoztak-cicciolinat.htmlCicciolina anyagi gondjai ellenére is luxusyachton tölti pihenését. TV + Sztárok--Liptai Claudia fürdőruhában fotózta nagylányát, Pankáthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-liptai-claudia-furdoruhaban-fotozta-nagylanyat-pankat.htmlLiptai Claudia fürdőruhában fotózta a nagylányát, Pankát. TV + SztárokOrigoMegnősült a Barátok közt szereplője, Pribelszki Norbert: szűk családi körben volt az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-megnosult-a-baratok-kozt-szereploje-pribelszki-norbert-szuk-csaladi-korben-volt-az-eskuvo.htmlA legközelebbi barátok és a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent hétvégén Pribelszki Norbert és kedvese. A nagy nap részleteit a menyasszony a közösségi oldalán mutatta meg. TV + Sztárok--Hatalmas csalódás volt Diana hercegné számára az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190730-hatalmas-csalodas-volt-diana-hercegne-szamara-az-eskuvoje.htmlKiderült, hogy egészen szűk körű esküvőt szeretett volna Diana hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.