Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznek

Forrás:Rudas Restaurant @ Bar -
Spanyolország Marbella költözés Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek.

A Story magazin friss számából kiderült, hogy a munka először csak három hónaposnak indult, ám végül másfél évig maradtak. A séf gyerekei is nagyon boldogok, hogy visszaköltözhetnek Magyarországra, rettentően hiányzott már nekik a család, pedig szinte minden hónapban meglátogatta őket valaki itthonról.

Medveczky Ilona elárulta, mit gondol a férfiakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-medveczky-ilona-elarulta-mit-gondol-a-ferfiakrol.htmlMedveczky Ilona a szerelmi életéről és a férfiakról vallott a kamerák előtt. TV + Sztárok--Nagymamája mentette ki a vízből a fuldokló Kasza Tibit gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nagymamaja-mentette-ki-a-vizbol-a-fuldoklo-kasza-tibit-gyermekkoraban.htmlKasza Tibi elárulta, gyermekként csaknem belefulladt a vízbe. TV + SztárokOrigoDigitálisan megfiatalították Scorsese gengszterfilmjének szereplőithttp://www.life.hu/sztarok/20190801-digitalisan-megfiatalitottak-scorsese-gengszterfilmjenek-szereploit.htmlDigitálisan megfiatalították Martin Scorsese The Irishman című filmjének szereplőit, köztük Robert De Nirót és Al Pacinót, a film szerdán közzétett trailere ízelítőt ad a szeptemberben bemutatásra kerülő alkotásból. TV + SztárokSoma Mamagésa megcsalta a férjét: kapcsolatukat egy másik nő mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190801-soma-mamagesa-megcsalta-ferjet-kapcsolatukat-egy-masik-no-mentette-meg.htmlSoma Mamagésa ma már monogámiában él a férjével, de ez nem volt mindig így. Gyermekei születése után elkezdett kalandozni, és csak akkor értette meg, ezzel mekkora fájdalmat okozott, amikor őt is megcsalták. TV + Sztárok--Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.