Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait

Forrás: Shutterstock -
nyerőszám millió ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: 656 millió forint forgott kockán.

Ezen a héten is kihúzták az ötös lottó nyerőszámait. 656 millió forint forgott kockán, de sajnos senkinek sem sikerült eltalálnia a pontos számokat.

Íme, az ötös lottó nyerőszámai Forrás: Shutterstock

Nyerőszámok:

24 (huszonnégy)
37 (harminchét)
40 (negyven)
43 (negyvenhárom)
50 (ötven)

Joker: 545690

A következő héten 770 millió forint lesz a várható nyeremény.

Egy pécsi vonaton találták meg a Csepelről eltűnt 11 éves Dorottyáthttp://www.life.hu/news/20190810-egy-pecsi-vonaton-talaltak-meg-a-csepelrol-eltunt-11-eves-dorottyat.htmlOtthonról tűnt el a 11 éves csepeli Dorottya, akit két országban is kerestek: itthon és Szlovákiában. Úgy gondolták ugyanis, hogy 15 éves szlovák barátjával lehet, és igazuk lett. NewsOrigoSziget 2019: letartóztattak két holland fiatalt drogkereskedelem gyanúja miatthttp://www.life.hu/news/20190810-sziget-2019-letartoztattak-ket-holland-fiatalt-drogkereskedelem-gyanuja-miatt.htmlElrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra annak a két holland fiatalnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint drogot árultak a Szigeten. NewsOrigoTizenöt focista sérült meg villámcsapásban Dél-Németországbanhttp://www.life.hu/news/20190810-tizenot-focista-serult-meg-villamcsapasban-delnemetorszagban.htmlTizenöt labdarúgó sérült meg villámcsapásban Németország déli részén. NewsOrigoRepülő tárgyakat videóztak a Nap körülhttp://www.life.hu/news/20190810-repulo-targyakat-videoztak-a-nap-korul.htmlRejtélyes repülő tárgyakat videóztak a Nap körül. NewsOrigoEzért ne tegyél soha polipot az arcodrahttp://www.life.hu/news/20190810-ezert-ne-tegyel-soha-polipot-az-arcodra.htmlEgy nő poénból polipot tett az arcára, de a végén kórházban kötött ki. NewsOrigoNyári munkára jelentkezett a lány, de szörnyű élmények értékhttp://www.life.hu/news/20190810-nyari-munkara-jelentkezett-a-lany-de-szornyu-elmenyek-ertek.htmlEgy nyári munkára jelentkező diáklány arra ébredt szállásán, hogy valaki ül az ágya mellett és őt nézi. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.