Egy pécsi vonaton találták meg a Csepelről eltűnt 11 éves Dorottyát

Forrás: Shutterstock -
Pécs eltűnt kislány vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonról tűnt el a 11 éves csepeli Dorottya, akit két országban is kerestek: itthon és Szlovákiában. Úgy gondolták ugyanis, hogy 15 éves szlovák barátjával lehet, és igazuk lett.

Szlovákiában és Magyarországon is keresték azt a 11 éves kislányt, aki otthonából tűnt el. Két bőrönddel távozott hazulról, és gyanították, hogy 15 éves szlovák barátja társaságában lehet. A két fiatal az interneten ismerkedett meg egymással, a fiú korábban meg is látogatta a kislányt. Dorottya édesanyja arra tért haza, hogy a szlovák tini a nappalijukban van.

Az interneten ismerkedett meg a kislány a barátjával - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Egyszer már találkoztak, de az édesanyja pont hazaért" - mondta a Borsnak Dorottya nagynénje, Brigitta. Ugyan az anya eltiltotta a fiútól a gyermekét, a két fiatal továbbra is tartotta a kapcsolatot annak ellenére, hogy Dorottyától a telefonját is elvették. A fiú csütörtökön eljött a lányért, és együtt indultak el világot látni.

A szülők a rendőrséggel együtt kezdtek bele a kislány keresésébe, Szlovákiába is elmentek, hogy megtalálják. Plakátokat ragasztottak ki, beszéltek a taxisokkal és a helyi hatóságokkal is. Mindenki a két fiatalt kereste. Dorkát végül egy pécsi vonaton találták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.